Komt er een Archive 81 seizoen 2?

Op 14 januari werd de nieuwe thrillerserie Archive 81 toegevoegd aan streamingdienst Netflix. Fans van de serie vragen zich nu af of er een Archive 81 seizoen 2 zal verschijnen.

Archive 81 is de nieuwe horrorhit van Netflix en is een origineel verhaal dat losjes is geïnspireerd op de populaire podcast met dezelfde naam. De serie werd slechts enkele dagen na de première nummer één in de top 10 van de streamer, en met een schokkend cliffhanger-einde zijn fans op zoek naar meer. Maar komt er een tweede seizoen van de serie?

Schrijver/uitvoerend producer Rebecca Sonnenshine treedt op als showrunner voor Archive 81. Ze zei in een interview met Entertainment Weekly:

“I hope so, but I actually have no idea. But I hope so. It was always meant to keep going. We are always thinking about season 2.”

Het brainstormen voor seizoen 2 begon zelfs meteen nadat ze klaar waren met seizoen 1. Ze zei tegenover Variety:

“We basically, as soon as we wrapped our room, we started an email chain about ideas for Season 2. So all through production and post, we’ve been compiling and then really sitting down and thinking about what would happen in Season 2. So we’re ready to go, should we be so lucky to get a Season 2, we have some really cool stories to tell.”

Het is opmerkelijk dat er nu al wordt gesproken over een tweede seizoen, gezien het feit dat Netflix de serie eerder aankondigde als een miniserie. Dat lijkt nu niet langer het geval. Op het moment van schrijven heeft Netflix Archive 81 officieel nog niet vernieuwd voor seizoen 2, maar gezien het succes van de serie is het waarschijnlijk dat de reeks verlengd wordt. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Archive 81 seizoen 2

Het horrordrama met Mamoudou Athie (Jurassic World: Dominion), Dina Shihabi (Daredevil), Martin Donovan (Tenet), Matt McGorry (How to Get Away with Murder), Julia Chan (Katy Keene), Evan Jonigkeit (Sweetbitter) en Ariana Neal (Hidden Figures).

Het volgt archivaris Dan Turner, die een taak op zich neemt om een ​​verzameling beschadigde videobanden uit 1994 te restaureren. Door het werk van een documentairemaker genaamd Melody Pendras te reconstrueren, wordt hij betrokken bij haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte in het Vissersflatgebouw. Terwijl het seizoen zich over deze twee tijdlijnen ontvouwt, merkt Dan dat hij langzaamaan geobsedeerd raakt door te ontdekken wat er met Melody is gebeurd. Wanneer de twee personages een mysterieuze band vormen, raakt Dan ervan overtuigd dat hij haar kan redden van het angstaanjagende einde dat ze 25 jaar geleden ontmoette.

Archive 81 is uitvoerend geproduceerd door Rebecca Sonnenshine en James Wan, de maker van The Conjuring Universe, met Sonnenshine ook als showrunner. Michael Clear van Atomic Monster, Rebecca Thomas, Antoine Douaihy en Paul Harris Boardman zijn ook uitvoerend producent.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter