Komt er een Bird Box sequel?

De Deense filmmaker Susanne Bier sluit een vervolg op Netflix‘s hit post-apocalyptische thriller Bird Box niet uit. De film debuteerde vorige maand en het was een enorm succes voor de streamingservice. De film slaagde er in de eerste week in om meer dan 45 miljoen kijkers aan te trekken en het einde van de film laat ruimte voor meer, dus het zou geen verrassing zijn als Netflix zou besluiten een vervolg aan te kondigen. Bier vertelde:

“We only just finished it! It’s funny, I’m kind of reading people asking for a sequel and I’m like, ‘Hey, hey, hey, we really just finished!’ So let’s just enjoy it for now.”

Een Bird Box sequel kan de verschillende onbeantwoorde vragen onderzoeken, maar het kan ook een potentiële onthulling betekenen van de onzichtbare entiteiten die oorspronkelijk in de film te zien zouden zijn, maar er uiteindelijk uit werden geknipt.

 

Vijf jaar nadat een duistere kracht het merendeel van de bevolking tot zelfmoord heeft gedreven, proberen een overlevende en haar kinderen zich in veiligheid te brengen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Academy Award winnaar Sandra Bullock (Gravity, Crash), Trevante Rhodes (Moonlight, The Predator), Sarah Paulson (American Crime Story, Ocean’s Eight) en John Malkovich (In the Line of Fire, Burn After Reading). De thriller is geregisseerd door Susanne Bier (In a Better World, The Night Manager) op basis van een scenario door Eric Heisserer (Arrival). De film is gebaseerd op het boek van Josh Malerman.