Komt er een Emily in Paris seizoen 3 op Netflix?

Eind vorig jaar ging Emily in Paris seizoen 2 in première op Netflix, en nu heeft de streamer al Emily in Paris seizoen 3 én 4 aangekondigd! Dat gebeurde via onderstaand bericht.

De vernieuwing verschijnt twee en een halve week nadat het tweede seizoen in première ging. Seizoen 2 werd uitgebracht op 22 december, debuteerde in de Global Netflix Top 10 en stond bovenaan de lijst in 94 landen met 107,6 miljoen uur bekeken van 22 december tot 26 december. Seizoen 1 haalde ook de Global Top 10 en verscheen opnieuw op de lijst in 53 landen. In een eerder gesprek met Glamour over seizoen 2 zei hoofdrolspeelster Lily Collins dat ze graag ziet dat de serie wordt vernieuwd en sprak over het opnieuw spelen van de rol van Emily in toekomstige seizoenen. Ze zei:

“I really hope people laugh and smile and get to have the same feelings of escapism and fun that they did the first season. I hope viewers find more of themselves in different characters, and feel seen and represented in the show. And I hope that we get a season three, because I really hope we get to come back and do this again.”

Eerder meldde Small Screen dat Emily in Paris seizoen 3 al volop in ontwikkeling was. De site liet ook weten dat de productie van seizoen 3 ergens in 2022 zal beginnen. Mocht dit het geval zijn dan vermoeden we dat de releasedatum van Emily in Paris seizoen 3 ergens in het vierde kwartaal van 2022 (oktober-december 2022) zal zijn. Netflix heeft dit echter niet bevestigd. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Emily in Paris seizoen 3 en 4

Emily heeft inmiddels haar weg gevonden in Parijs, maar struggelt nog altijd met de eigenaardigheden van het Franse leven. Nadat ze in een driehoeksverhouding belandt met haar buurman en eerste echte Franse vriendin, is ze vastbesloten zich volledig op haar werk te focussen, waar het haar ook niet makkelijk wordt gemaakt. Maar dan ontmoet ze tijdens Franse les een mede-expat die haar zowel irriteert als intrigeert…

De cast van Emily in Paris bestaat uit Lily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh, William Abadie en Arnaud Viard.

Emily in Paris wordt geproduceerd door Darren Star Productions, Jax Media en MTV Studios. Naast Darren Star dienen Tony Hernandez en Lilly Burns van Jax Media, en Andrew Fleming als uitvoerende producenten samen met Lily Collins. Zoe Cassavetes, Andrew Fleming en Peter Lauer zijn samen met Star’s langdurig medewerker Patricia Field verantwoordelijk voor de kostuums met Marylin Fitoussi.

De bekroonde regisseur Darren Star staat opnieuw aan het roer van het tweede seizoen van Emily in Paris.

De reeks wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions en Jax Media.

Emily in Paris seizoen 2 verscheen 22 december 2021 op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter