Komt er een First Kill seizoen 2 op Netflix?

Komt er een First Kill seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van het LGBTQ+-liefdesverhaal van Netflix verscheen op 10 juni 2022 met acht afleveringen. Tot nu toe is er geen aankondiging van een seizoen twee geweest. Door de vele onbeantwoorde cliffhangers, lijkt het er op dat de reeks nooit bedoelt is als miniserie.

Hoewel deze serie afkomstig is van jonge YA-auteur V.E. Schwab, is deze niet gebaseerd op een van haar boekenreeksen. Het is eerder gebaseerd op een van Schwabs korte verhalen. First Kill  verscheen in de anthologiecollectie Vampires Never Get Old: Tales With Fresh Bite, die in september 2020 werd gepubliceerd. Omdat dit oorspronkelijk slechts een op zichzelf staand verhaal was, weten we niet wat de volgende stap zal zijn in de Netflix-serie van Schwab.

Aangezien de serie nog moet worden vernieuwd door Netflix, is er op dit moment geen nieuws over een releasedatum van First Kill seizoen 2. Mocht Netflix de serie verlengen, dan zou First Kill seizoen 2 waarschijnlijk in juni 2023 op de streamer verschijnen. Het hangt allemaal af van hoe lang de productie duurt. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

First Kill seizoen 2

In First Kill worden de hoofdrollen gespeeld door Sarah Catherine Hook, Imani Lewis, Elizabeth Mitchell, Aubin Wise, Gracie Dzienny, Dominic Goodman, Phillip Mullings Jr., Jason R. Moore, Jonas Dylan Allen en Dylan McNamara, en MK xyz.

Als het tijd is voor tienervampier Juliette om haar eerste moord te plegen, zodat ze haar plaats kan innemen tussen een machtige vampierfamilie, zet ze haar zinnen op een nieuw meisje in de stad genaamd Calliope. Maar tot Juliettes verbazing is Calliope een vampierjager uit een familie van gevierde moordenaars. Beiden vinden dat de ander niet zo gemakkelijk te doden zal zijn en helaas veel te gemakkelijk om voor te vallen.

First Kill is gebaseerd op het korte verhaal van de bestsellerauteur Victoria ‘V. e.” Schwab en is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Felicia D. Henderson, die ook dienst doet als showrunner. Uitvoerende producenten zijn Schwab, Emma Roberts en Karah Preiss.

First Kill is sinds 10 juni 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter