Komt er een How To Get Away With Murder seizoen 7 op Netflix?

Komt er een How To Get Away With Murder seizoen 7 op Netflix? We hebben lang moeten wachten op de komst van het zesde seizoen van de reeks bij Netflix, maar fans vragen zich af of er nog een vervolgseizoen komt.

De serie werd in september 2014 gelanceerd op ABC. Vanwege de enorme populariteit is deze meerdere keren vernieuwd. Er zijn tot nu toe zes seizoenen van de serie uitgebracht. Elk van de seizoenen bestaat uit 15 afleveringen. Helaas zal er geen zevende seizoen van How To Get Away With Murder komen. Televisienetwerk ABC, onderdeel van The Walt Disney Company, heeft besloten de reeks na 6 seizoenen te annuleren.

Seriemaker Peter Nowalk bevestigde via een Instagram-bericht dat het een vastberadenheid was om de serie te beëindigen. In juli 2019 werd bevestigd dat het zesde seizoen ook het laatste van de show zou zijn. Het plan was altijd maar voor zes seizoenen, en daarmee was het verhaal ten einde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pete Nowalk (@petenowalk)

How To Get Away With Murder seizoen 7

Annalise Keating is een briljante, charismatische en verleidende professor in crimineel recht, die lesgeeft in de studie ‘Hoe kom je weg met moord’. Onverwachts moeten zij en haar leerlingen de leerstof in de praktijk brengen als ze verwikkeld raken in een moord die niet alleen de gehele universiteit op haar grondvesten doet schudden maar ook elk van hun levens beïnvloedt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Viola Davis als Professor Annalise Keating, Billy Brown als Detective Nate Lahey, Jack Falahee als Connor Walsh, Amirah Vann als Tegan Price, Rome Flynn als Gabriel Maddox, Aja Naomi King als Michaela Pratt, Matt McGorry als Asher Millstone, Charlie Weber als Frank Delfino, Liza Weil als Bonnie Winterbottom en Conrad Ricamora als Oliver Hampton.

How to Get Away with Murder wordt gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Pete Nowalk (Scandal, Grey’s Anatomy). Shonda Rhimes (Scandal, Grey’s Anatomy) en Betsy Beers (Scandal, Grey’s Anatomy) dienen ook als uitvoerend producenten. De serie wordt geproduceerd door ABC Studios.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter