Komt er een Inventing Anna seizoen 2?

Komt er een Inventing Anna seizoen 2? Inventing Anna is in première gegaan op 11 februari op Netflix en fans zijn benieuwd of er een seizoen twee komt.

Geïnspireerd door Jessica Pressler’s New York Magazine-artikel, getiteld “How Anna Delvey Tricked New York’s Party People”, is de serie gemaakt, geschreven en geproduceerd door Shonda Rhimes, die ook dienst doet als showrunner.

Ondanks de serie populair blijkt te zijn, lijkt een tweede seizoen onwaarschijnlijk. Inventing Anna is namelijk aangekondigd als een miniserie, wat inhoudt dat het de verwachting is dat het bij één seizoen zal blijven. Daarnaast laat de serie het proces en de veroordeling van Anna Delvey zien en eindigt het met een afgerond verhaal.

Dat gezegd hebbende, omdat Anna een echt persoon is, zal er altijd meer verhaal te vertellen zijn. Ze zat uiteindelijk bijna vier jaar in de gevangenis voordat ze in 2019 werd vrijgelaten. Als Netflix dit verhaal wilde voortzetten, zou een tweede seizoen haar ervaring achter de tralies kunnen volgen, of haar leven na de gevangenis. In 2021 werd ze in hechtenis genomen door de Amerikaanse Immigration and Customs Enforcement (ICE) en wacht nu op haar deportatie terug naar Duitsland.

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Inventing Anna seizoen 2

In Inventing Anna onderzoekt een journalist met veel te bewijzen de zaak van Anna Delvey, de Instagram-legendarische Duitse erfgename die de harten van de New Yorkse sociale scene stal – en ook hun geld stal. Maar is Anna New Yorks grootste oplichter, of is ze gewoon het nieuwe portret van de Amerikaanse droom? Anna en de verslaggever vormen een duistere, grappige haat-liefdeverhouding terwijl Anna op proces wacht en onze verslaggever tegen de klok vecht om de grootste vraag in NYC te beantwoorden: wie is Anna Delvey?

De hoofdrollen worden gespeeld door Anna Chlumsky als Vivian, Julia Garner als Anna Delvey, Arian Moayed als Todd, Katie Lowes als Rachel, Alexis Floyd als Neff, Anders Holm als Jack, Anna Deavere Smith als Maud, Jeff Perry als Lou, Terry Kinney als Barry en Laverne Cox als Kacy.

Inventing Anna is uitvoerend geproduceerd door Betsey Beers, Tom Verica en Dave Frankel, met Pressler als producer. Het is ook mede geschreven door Matt Byrne, Jess Brownell, Abby Ajayi, Nick Nardini. De regie line-up bestaat uit Frankel, Verica, Ellen Kuras, Daisy Von Scherler Mayer en Nzingha Stewart.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter