Komt er een Locke & Key seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Locke & Key seizoen 4 op Netflix? Sinds 10 augustus is het derde seizoen van de serie te zien op de streamer en fans vragen zich af of er een vervolg komt. Seizoen 3 is met acht afleveringen net wat korter dan seizoen 1 en 2. Dat komt omdat de serie stopt na dit seizoen.

We hebben helaas slecht nieuws voor de fans van Locke & Key, want het derde seizoen is het laatste. Er komt dus geen vierde seizoen. Het plan was vanaf het begin al om slechts drie seizoenen te maken, zo leggen seriemakers Carlton Cuse en Meredith Averill eerder uit.

“Once we began working on the series, we felt three seasons was the ideal length to bring the story of the Locke family and their Keyhouse adventures to a satisfying conclusion. As storytellers, we are grateful that we had the opportunity to tell our version of Joe Hill and Gabriel Rodriguez’s incredible story exactly the way we wanted. We’re keeping the magical keys, though, for our own personal use.”

Locke & Key seizoen 4

Locke & Key vertelt het verhaal van de drie Locke kinderen die samen met hun moeder naar het voorouderlijke huis ‘Key House’ verhuizen nadat hun vader op dubieuze wijze is vermoord. Al snel vinden ze er magische sleutels die een link lijken te hebben met het bizarre overlijden van hun vader. Terwijl de Locke kinderen de verschillende sleutels en de bijbehorende unieke krachten ontdekken, ontwaakt een mysterieuze demon die niet stopt voordat hij die magische sleutels zelf in handen heeft. In het tweede seizoen volgen we de Locke kinderen tijdens een nóg spannender avontuur als de ‘Keepers of the Keys’.

Locke & Key is gebaseerd op de bestsellende stripboekenreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez voor IDW comics.

De cast van Locke & Key seizoen 3 bestaat uit Connor Jessup (American Crime) als Tyler Locke, Emilia Jones (Horrible Histories) als Kinsey Locke, Jackson Robert Scott (IT en IT 2) als Bode Locke, Darby Stanchfield (Scandal) als Nina Locke, Aaron Ashmore als Duncan Locke. Andere rollen zijn er voor Laysla De Oliveira as Dodge, Griffin Gluck as Gabe/Dodge, Petrice Jones als Scot, Hallea Jones als Eden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter