Komt er een Lost in Space seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Lost in Space seizoen 4 op Netflix? Nu seizoen 3 net is geëindigd en een conclusie geeft aan het verhaal van de Robinsons, is de kans dat Lost In Space seizoen 4 zal verschijnen onwaarschijnlijk.

Lost in Space seizoen 3 wist allerlei losse eindjes aan elkaar vast te knopen, aangezien de familie Robinson eindelijk herenigd werd nadat ze aan het einde van seizoen 2 waren gescheiden. Na drie seizoenen van reizen naar Alpha Centuri, bereikten ze niet alleen hun doel, maar wisten ze de buitenaardse robots die de kolonie proberen te vernietigen te stoppen. De serie heeft het gezin een gelukkig einde gegeven, terwijl er ook genoeg mogelijke paden zijn voor hun toekomst mocht een Lost in Space seizoen 4 groen licht krijgen.

Het lijkt er echter niet op dat er een nieuw seizoen zal worden uitgebracht. Netflix bevestigde eerder al dat seizoen 3 de laatste zal zijn. Op het moment van de aankondiging zei Zack Estrin, uitvoerend producent en showrunner, dat het altijd het plan was om de familie van ruimtereizigers drie seizoenen te geven.

“From the beginning, we’ve always viewed this particular story of The Robinsons as a trilogy – A three-part epic family adventure with a clear beginning, middle and end. It’s also worth noting that, with what these characters go through just trying to survive each episode — if anyone deserves to catch their breath before their next mission — it’s Will, Penny, Judy, Maureen, John, Don West, Dr Smith… and The Robot. And, of course, Debbie the Chicken.”

Lost in Space seizoen 4

Lost in Space is een Netflix Original en een dramatische en moderne hervertelling van de klassieke 1960’s science fiction-serie. De serie speelt zich 30 jaar in de toekomst af en kolonisatie in de ruimte is nu een realiteit. De Robinson familie is een van degenen die zijn getest en geselecteerd om een ​​nieuw leven te beginnen voor zichzelf in een betere wereld. Maar wanneer de nieuwe kolonisten plotseling op weg naar hun nieuwe thuis verdwalen, moeten ze nieuwe allianties smeden en samenwerken om te overleven in een gevaarlijke buitenaardse omgeving.

Lost in Space heeft hoofdrollen voor Toby Stephens, Molly Parker, Taylor Russell, Mina Sundwall, Max Jenkins, Parker Posey en Ignacio Serricchio.

Lost in Space is is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit 1965 bedacht door Irwin Allen, en geproduceerd door 20th Century Fox Television. De serie liep drie seizoenen met een totaal van 83 afleveringen. Het eerste seizoen van de serie was in zwart-wit, de overige twee in kleur.

De serie is geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless. Verder is Zack Estrin aangetrokken als showrunner.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter