Komt er een Mare of Easttown seizoen 2?

Zal er een Mare of Easttown seizoen 2 beschikbaar komen? Hoewel de serie wordt aangekondigd als een echte miniserie met een vast begin, midden en einde, kan het zijn dat HBO er voor kiest om de serie te verlengen. Voor nu is dat nog onbekend. Op deze pagina houden we je op de hoogte van een mogelijk tweede seizoen. Volg ons om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mare of Easttown.

Sinds 19 april is de HBO serie te zien bij Ziggo Movies & Series met Kate Winslet in de hoofdrol. Winslet speelt Mare Sheehan. Ze is de enige rechercheur in haar politiekorps. Terwijl de druk toeneemt om een zaak van een vermist persoon op te lossen zoekt Mare een onbekende moordenaar in een stad waar iedereen een potentiële verdachte is.

Mare of Easttown seizoen 2

The Mare of Easttown is een zevendelige serie die zich richt op Winslet’s Mare Sheehan, een detective uit een klein plaatsje in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De normaal zo rustige en nietszeggende gemeenschap wordt op een dag geconfronteerd met de vondst van een lichaam in een rivier nabij het dorpje. Het blijkt te gaan om de jonge dochter van een inwoner, die alles op alles zet om de dader te vinden en desnoods het heft in eigen hand neemt. Terwijl Mare het onderzoek naar de vermoedelijke moord op het meisje in goede banen probeert te leiden, moet ze ook om zien te gaan met haar enerverende privésituatie, die al gauw met de zaak verstrengeld raakt.

Naast Winslet zijn er ook rollen voor Guy PearceJulianne NicholsonJean Smart, Angourie RiceEvan Peters, Cailee Spaeny, David Denman, John Douglas Thompson, Patrick Murney, James McArdle, Sosie Bacon, Joe Tippett en Neal Huff.

Mare of Easttown is een HBO productie. Het is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Brad Ingelsby, die ook de showrunner is met Craig Zobel als regisseur. Uitvoerende producenten zijn Paul Lee en Mark Roybal van Wiip, Winslet, Gavin O’Connor en Gordon Gray via Mayhem Pictures.

Mare of Easttown is sinds 19 april 2021 te zien op Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter