Komt er een Midnight Mass seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Midnight Mass seizoen 2 op Netflix? Na The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor komt Mike Flanagan met de serie Midnight Mass. De reeks is sinds deze week te zien op de streamer. De serie neemt ons mee naar een geïsoleerde eilandgemeenschap genaamd Crockett Island. Een charismatische jonge priester arriveert en brengt grootse wonderen, onheilspellende mysteries en nieuwe religieuze passie met zich mee.

Op dit moment zijn er geen plannen voor een tweede seizoen van Midnight Mass. Het nieuwste project van Mike Flanagan wordt gezien als een gelimiteerde serie. Er is echter altijd een kans dat Netflix opnieuw kan onderhandelen over deals en iedereen terugbrengt voor een tweede seizoen. Dat is wat er gebeurde met HBO’s Big Little Lies, een gelimiteerde serie die nog een seizoen kreeg met dezelfde acteurs en een voortzetting van het verhaal. Het zou ook een anthologiereeks kunnen worden zoals Flanagan’s andere Netflix-serie, The Haunting of.  Voor nu blijft het even afwachten wat Netflix besluit. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Midnight Mass seizoen 2

De serie vertelt het verhaal van een kleine, geïsoleerde eilandgemeenschap waarvan de verdeeldheid wordt versterkt door de terugkeer van een verstoten jongeman en de komst van een charismatische priester. Wanneer de verschijning van pater Paul op Crockett Island samenvalt met onverklaarbare en schijnbaar wonderbaarlijke gebeurtenissen, hervind de gemeenschap hun religie – maar hebben deze wonderen een prijs?

Midnight Mass is afkomstig van maker en regisseur Mike Flanagan. Het is een reünie tussen Flanagan en enkele van zijn medewerkers uit de Haunting of-serie, waaronder Kate Siegel, Rahul Kohli, Henry Thomas, Robert Longstreet, Samantha Sloyan, Alex Essoe en Annabeth Gish.

De serie van 7 afleveringen heeft ook rollen voor Zach Gilford, Hamish Linklater, Crystal Balint, Matt Biedel, Annarah Cymone, Kristin Lehman, Rahul Abburi, Igby Rigney en Michael Trucco.

Midnight Mass is uitvoerend geproduceerd door Flanagan en Trevor Macy. Het maakt deel uit van de meerjarige tv-deal van Intrepid Pictures met Netflix. De filmmaker werkt momenteel ook aan een andere anthologie-horrorserie voor de streamer getiteld The Midnight Club, die is gebaseerd op de YA-romans van Christopher Pike.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter