Komt er een Nine Perfect Strangers seizoen 2?

Nine Perfect Strangers seizoen 2: komt er een tweede reeks van de serie? 

Hoewel het zeker leek alsof het verhaal netjes was afgerond aan het einde, is er blijkbaar meer te vertellen. Volgens Variety lijkt de Hulu-serie te worden vernieuwd voor een tweede seizoen. Op dit moment wordt de deal afgerond.

Nine Perfect Strangers is een enorme hit gebleken sinds de serie verscheen. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty en volgt negen vreemden die naar een mysterieus wellness-retraite gaan om te proberen hun leven een andere wending te geven, maar al snel ontdekken dat niet alles is wat het lijkt…

Op dit moment is er geen casting- of plotinformatie beschikbaar over seizoen 2. Het eerste seizoen van Nine Perfect Strangers debuteerde in augustus 2021. In Nederland is de serie te zien op Amazon Prime Video.

Liane’s vorige boek Big Little Lies werd geadapteerd tot een miniserie door HBO in 2017 en het was oorspronkelijk bedoeld als miniserie. Na verschillende Emmy-awards te hebben ontvangen, verlengde HBO de serie met een tweede seizoen waarvoor Liane een nieuwe novelle voor schreef.

Nine Perfect Strangers seizoen 2

Gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Liane Moriarty, speelt de serie zich af in een gezondheids- en wellnessresort dat genezing en transformatie belooft in slechts een tijdsbestek van 10 dagen. Het volgt het verhaal van negen gestreste stadsbewoners die proberen een pad te vinden dat hun manier van leven zal verbeteren. Over hen waakt de directeur van het resort, Masha, een vrouw met een missie om hun vermoeide geest en lichaam nieuw leven in te blazen. Maar al snel zullen ze beseffen dat niet alles is wat het lijkt te zijn, aangezien deze negen vreemden geen idee hebben wat hen te wachten staat.

De sterrencast van Nine Perfect Strangers wordt geleid door Nicole Kidman (Big Little Lies) als Masha, Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?, The Kitchen) als Frances, Luke Evans (The Alienist) als Lars, Michael Shannon (The Shape of Water) als Napoleon, Regina Hall (Girls’ Trip) als Carmel, Asher Keddie (Offspring) als Heather, Grace Van Patten (Tramps) als Zoe Marconi, Manny Jacinto (The Good Place) als Yao, Melvin Gregg als Ben, Samara Weaving als Jessica, Tiffany Boone als Delilah en Bobby Cannavale als Tony.

De serie is gemaakt door David E. Kelley en John-Henry Butterworth van Big Littles Lies.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter