Komt er een One of Us Is Lying seizoen 2?

Komt er een One of Us Is Lying seizoen 2 op Netflix? De reeks is afkomstig van de Amerikaanse streamer Peacock, maar wordt in Nederland uitgebracht als een Netflix Original. De serie volgt vijf middelbare scholieren die in detentie komen, waar een van hen onder verdachte omstandigheden overlijdt en er een onderzoek volgt.

Peacock heeft aangekondigd dat de tienerdramaserie is verlengd voor een tweede seizoen. Erica Saleh, die de roman adapteerde tot serie, zal voor het tweede seizoen dienen als showrunner. Ze vervangt Darío Madron, die als uitvoerend producent zal blijven fungeren.

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Karen M. McManus, onderzocht seizoen 1 wat er gebeurde toen vijf middelbare scholieren het straflokaal binnenliepen en slechts vier er levend uit kwamen. De verdachten voor de dood van klasgenoot Simon (Mark McKenna) waren onder meer Bronwyn (Marianly Tejada), Nate (Cooper van Grootel), Addy (Annalisa Cochrane) en Cooper (Chibuikem Uche).

Op de vraag of een mogelijk seizoen 2 gebaseerd zal zijn op het tweede boek, One of Us Is Next, dat zich richt op Bronwyn’s zus Maeve, vertelde Saleh eerder aan TVLine:

“That remains to be seen… Season 1 ends partly through their senior year in high school, so still in Season 2, we’ve got to stay with these characters and see what happens to them in the rest of their senior year.”

One of Us Is Lying wordt geproduceerd door UCP, een divisie van Universal Studio Group en John Sacchi’s 5 More Minutes Productions. Lisa Katz, president scripted content bij NBCUniversal Television and Streaming, zei:

“We are thrilled that the compelling and binge-worthy first season of ‘One of Us Is Lying’ resonated so strongly with our YA audience. The fandom behind the series is incredibly passionate and we can’t wait to deliver more twists and turns that will leave viewers on the edge of their seats.”

Beatrice Springborn, voorzitter van UCP, vertelde:

“From the moment we saw the pilot Erica wrote, we knew this was a special show and we’re thrilled that Peacock felt the same. Returning to shoot in New Zealand with Erica as showrunner for season two is an exciting next chapter in the wild and fun story of the Bayview Four.”

Bekijk hieronder een trailer.

One of Us Is Lying seizoen 2

Vijf leerlingen gaan een straflokaal in, maar één iemand komt er nooit meer levend uit. Simon Kelleher is een leerling van Bayview High en heeft een roddel-app ontwikkeld. Hij heeft sappige nieuwe verhalen over vier populaire medescholieren en die is hij van plan te onthullen. Maar dan sterft hij onverwacht voor hun neus. Bronwyn, Cooper, Addy en Nate zijn het onderwerp van Simons roddels en veranderen in verdachten zodra bekend wordt dat zijn dood geen ongeluk bleek te zijn…

De hoofdrollen worden gespeeld door Mark McKenna als Simon, de overleden student, en Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Marianly Tejada en Cooper van Grootel als de hoofdverdachten, met Barrett Carnahan, Jessica McLeod en Melissa Collazo in bijrollen.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Karen M. McManus en is afkomstig van Erica Saleh (Wisdom of the Crowd, Instinct). De reeks bestaat uit acht afleveringen. Een One of Us Is Lying seizoen 2 is in de maak.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter