Komt er een Roadies seizoen 2?

Komt er een Roadies seizoen 2? Helaas heeft Showtime bekendgemaakt dat het muzikale drama Roadies na één seizoen is geannuleerd. De serie wist snel de nodige bekendheid te verwerven door de muzikale sterren die tijdelijk in diverse afleveringen te zien waren. In totaal bestond het eerste seizoen uit 10 afleveringen. De kijkcijfers van het eerste seizoen strandden op een gemiddelde van amper 500.000 kijkers inclusief drie dagen van uitgesteld kijken.

De serie is afkomstig van Cameron Crowe (Almost Famous, Vanilly Sky). Hij is zowel de bedenker, schrijver, regisseur als uitvoerend producent. Hij zei op zijn officiële blog:

“Though we could tell a thousand more stories, this run ends with a complete 10-hour tale of music and love. Like a song that slips under your skin, or a lyric that keeps speaking to you, we hope the spell of Roadies lingers. It was life-changing experience for all of us.” 

Roadies seizoen 2

Een kijkje in ‘t leven van de stille krachten die jouw avond uit zo memorabel maken. De mannen van ‘t licht, ‘t geluid, de catering. De roadies.

Bill en Shelli zijn onderdeel van The Staton-House Band en leven voor muziek. Deze ”roadies” leven een roekeloos, komisch, romantisch én aangrijpend leven in en buiten de schijnwerpers van de muziekindustrie. Samen reizen ze door het land met hun passie voor muziek als drijfveer…

Hoofdrollen zijn er voor Carla Gugino, Luke Wilson, Rafe Spall, Imogen Poots, Keisha Castle-Hughes, Peter Cambor, Machine Gun Kelly, Ron White.

Roadies werd gemaakt door Vinyl Films, Bad Robot Productions, Dooley & Company Productions en Warner Bros.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter