Komt er een Stay Close seizoen 2?

Komt er een Stay Close seizoen 2 op Netflix? Stay Close is de aangrijpende nieuwe thriller van Harlan Coben (The Stranger, Safe, The Five) die zich afvraagt ​​hoeveel je iemand echt kent. De reeks verscheen eind vorig jaar op Netflix, en fans vragen zich af of er een vervolg komt.

Netflix moet nog aankondigen of Stay Close zal terugkeren voor een tweede seizoen, waarbij de serie schijnbaar bedoeld is als een mini reeks in lijn met eerdere Harlan Coben-adaptaties zoals The Stranger en The Woods. Dat gezegd hebbende, vertelde acteur Richard Armitage aan RadioTimes.com dat de laatste twist, die onthulde dat Dave een volledig onwetende moordenaar was, een “klein deurtje open” laat voor een mogelijk vervolg. Hij zei:

“You don’t see him in the car, you don’t actually see the thing happen; it’s all in the viewer’s imagination. And of course, he doesn’t know what he’s done either, which I think is another brilliant opener for maybe Stay Close 2 – who knows?”

Acteur Bethany Antonia was het ermee eens dat er ruimte is voor een ander verhaal, maar was van mening dat een aanzienlijke tijdsprong de beste manier zou zijn om het volgende hoofdstuk in het leven van de familie Shaw te verkennen.

“I think that it will come back to haunt them, but in a long time. It will be Kayleigh’s wedding when she’s like 35, and then she’ll see a yellow car and it will bring back all the memories.”

Netflix laat vaak pas na een paar weken weten of een serie wordt verlengd met een nieuw seizoen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Stay Close seizoen 2

Het verhaal volgt drie mensen die een comfortabel leven leiden en die elk duistere geheimen verbergen die zelfs de naasten nooit zouden vermoeden; Megan, een werkende moeder van drie; Ray, de ooit veelbelovende documentairefotograaf, zit nu vast in een uitzichtloze baan om toe te geven aan door beroemdheden geobsedeerde rijke kinderen, en Broome, een detective die de cold case van een vermiste persoon niet los kan laten. Lorraine, een oude vriend uit het verleden van Megan, brengt schokkend nieuws dat een impact zal hebben op alle drie de personages. Wat zal hun volgende stap zijn als het verleden terugkeert om hen te achtervolgen en hun leven en dat van de mensen om hen heen dreigt te ruïneren?

Stay Close is een aankomende Britse misdaaddrama gebaseerd op de gelijknamige roman van Harlan Coben uit 2012, geproduceerd door Red Production Company voor Netflix. Nicola Shindler en Richard Fee, die al lang samenwerkten, dienen als uitvoerend producenten, samen met maker Harlan Coben en Danny Brocklehurst, die opnieuw hoofdschrijver is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Cush Jumbo, James Nesbitt, Richard Armitage, Eddie Izzard, Jo Joyner, Youssef Kerkour, Sarah Parish, Daniel Francis.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter