Komt er een Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix? Seizoen 2 ging op 4 februari in première. Onze Magnolia’s zijn terug met een nieuw seizoen vol liefde voor familie, vriendschap, geloof en margarita’s. Voor iedereen die alle afleveringen nu al heeft bekeken, is de grote vraag: komt er een derde seizoen van de dramaserie?

Netflix heeft officieel nog geen groen licht gegeven aan Sweet Magnolias seizoen 3, maar de kans is echter groot dat er nog minstens één seizoen zal verschijnen. Actrice JoAnna Garcia Swisher, die Maddie speelt in de serie, hintte op de mogelijkheid van een derde seizoen in een interview met Parade. Ze zei:

“You are not leaving Season 2 without wondering what the heck is gonna happen in Season 3. I can assure you that. Far more than who’s in the car.”

De Netflix-serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sherryl Woods. Er zijn er in totaal 11 boeken die als bronmateriaal voor de serie dienen. Dit geeft veel ruimte en materiaal om verdere seizoenen te ontwikkelen. Het is realistisch om de komst van een eventueel vervolgseizoen niet te verwachten vóór 2023.

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates over het derde seizoen van Sweet Magnolias.

Sweet Magnolias seizoen 3

Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue kennen elkaar al sinds hun high school-tijd. Ze helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrière in het stadje Serenity, in het zuiden van de Verenigde Staten. Het drietal, dat altijd al droomde van een gezamenlijke onderneming, besluit samen een luxe spa te openen. Maar dan stort het leven van Maddie volledig in: haar huwelijk loopt na twintig jaar stuk. Ze moet helemaal opnieuw beginnen, maar hoe?

Deze Netflix Original is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van schrijfster Sherryl Woods. In totaal heeft ze maar liefst elf boeken geschreven in deze reeks.

De hoofdrollen worden gespeeld door JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley, Logan Allen, Anneliese Judge, Carson Rowland, Justin Bruening, Chris Klein, Jamie Lynn Spears.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter