Komt er een The Flight Attendant seizoen 3 op HBO Max?

Komt er een The Flight Attendant seizoen 3 met Kaley Cuoco op HBO Max? Na een tweede seizoen vol brute moorden, dubbelgangers, achterbakse acties en mislukte CIA-missies, heeft de HBO Max serie eindelijk het tweede seizoen afgerond. Maar komt er nu ook een derde seizoen?

HBO Max heeft de serie nog niet vernieuwd voor een derde seizoen, maar fans hopen dat ze Cassie nog een keer zullen zien. De schrijvers van de serie verwachten ook dat de reeks terug zal komen omdat ze verschillende vragen onbeantwoord laten en verschillende verhaallijnen opzetten voor een mogelijk derde seizoen.

Hoewel er op dat vlak nog geen officieel nieuws is, vertelde Cuoco dat ze niet helemaal zeker is dat ze terug wil komen. In een recent gesprek met People Magazine maakte de actrice/uitvoerend producent duidelijk dat ze blij is met de reis van Cassie tot nu toe, en duidelijk geen druk voelt om terug te komen voor meer:

“Now, I’m like, ‘Well, we did two. We should probably be done.’ And I think I’ve been outnumbered with that thought. There’s definitely interest in doing a third season. I think for me, at this moment, the plane has landed.”

Cuoco vervolgde:

“I think I need a minute. I just kind of feel like we just ended. Some of my favorite shows on TV take some time to come back, and then I get very excited about a new season. I want to make sure that the fans are excited and that we’re not pushing it too hard.”

Ze voegde toe:

“I mean, we’ve done so much this season. Even in the eight episodes, we’ve done so much story that I’m thinking, Well, what could we do next? So it’s going to take a lot of thought to make sure if we go back that it’s better than the last two, which is very hard to do.”

Deniz Akdeniz, die Max in de serie speelt, gaf aan Distractify dat hij graag weer met de rest van de cast herenigd wil voor een nieuw seizoen:

“So, I have no idea yet [about season three]. But we have such a good time making this show – it’s such a family. We were lucky to be able to do the first two seasons, and now if a third one comes up, I think we’d be lucky to go back and do some more.”

Helaas heeft HBO Max de serie dus nog niet verlengd voor een derde seizoen. Maar er is nog hoop. De laatste aflevering van seizoen 1 ging in première op 17 december 2020. Een dag later, op 18 december, werd de serie verlengd voor een tweede seizoen. Op basis van die tijdlijn is het mogelijk dat HBO Max de komende dagen nog een seizoen aankondigt. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Vorig seizoen rondde het verhaal mooi af. Cassie (Kaley Cuoco) was in staat om niet één maar twee losgeslagen dames neer te halen die op haar vernietiging uit waren. Ze repareerde ook dingen met Shane (Griffin Matthews), haar CIA-bestie, en Benjamin (Mo McRae), haar handler. Zelfs Megan (Rosie Perez) kreeg een happy end. Seizoen 2 eindigde met Megan die een deal sloot met de CIA in ruil voor getuigenbescherming. Maar er zal altijd een andere zaak zijn om op te lossen, en Cassie zal altijd te maken krijgen met haar innerlijke demonen. Dus hoewel het niet duidelijk is welke kant deze serie op gaat, zijn er genoeg verhalen voor de schrijvers om te bedenken voor Cassie.

The Flight Attendant seizoen 3

The Flight Attendant is een verhaal over hoe een heel leven in één nacht kan veranderen. Een stewardess (Cuoco) wordt wakker in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed, met een dode man – en geen idee wat er is gebeurd. De duistere komische thriller is gebaseerd op de gelijknamige roman van de bestsellerauteur Chris Bohjalian.

In seizoen 2 zal Cassie haar beste nuchtere leven leiden in Los Angeles, terwijl ze in haar vrije tijd als een CIA-asset werkt. Maar wanneer een buitenlandse opdracht haar ertoe brengt om per ongeluk getuige te zijn van een moord, raakt ze verstrikt in een andere internationale intrige.

In de serie spelen Kaley Cuoco (The Big Bang Theory, Harley Quinn), Rosie Perez (Birds of Prey), T.R. Knight (Grey’s Anatomy), Zosia Mamet (Girls), Deniz Akdeniz, Griffin Matthews, Yasha Jackson, Audrey Grace Marshall.

In het nieuwe seizoen zijn er rollen voor Emmy en Golden Globe-winnaar Sharon Stone, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera, Shohreh Aghdashloo, Mo McRae, Callie Hernandez en J.J. Soria.

De serie is een adaptatie van de thrillerroman The Flight Attendant van auteur Chris Bohjalian. The Flight Attendant is gemaakt en geproduceerd door Steve Yockey. Het is ook uitvoerend geproduceerd door Cuoco, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Meredith Lavander, Marcie Ulin en Susanna Fogel.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter