Komt er een The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window seizoen 2?

Vanaf deze week is op Netflix de nieuwe serie The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window verschenen. Iedereen die de acht afleveringen nu al heeft gezien, vraagt zich af: komt er een The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window seizoen 2?

De reeks is losjes gebaseerd op de film The Woman in the Window uit 2021 en The Girl on the Train uit 2016. Kristen Bell speelt een vrouw die losgeslagen is en haar zorgen verdrinkt met alcohol en voorgeschreven pillen. Hierdoor ervaart ze meerdere psychotische onderbrekingen waarbij ze bepaalde momenten hallucineert die misschien gewoon onderdrukte herinneringen zijn. Dit omvat mogelijk getuige zijn van een moord.

Momenteel zijn er geen officiële plannen voor een tweede seizoen. Hoewel de serie enigszins is afgewikkeld aan het einde van seizoen één, heeft Netflix het niet gemarkeerd als een miniserie, wat normaal gesproken aangeeft dat er in ieder geval plannen zijn voor meer afleveringen. Dat is, mits de ontvangst van de eerste reeks goed is.

De cliffhanger van seizoen 1 zorgt ervoor dat er mogelijkheden zijn voor een nieuw seizoen. Maar of de reeks wel of niet terugkeert, hangt helemaal af van hoe het presteert op Netflix. Mocht de serie verlengd worden, dan zou Glenn Close een mogelijke toevoeging zijn aan de cast van seizoen twee. Zij werd geïntroduceerd in de laatste momenten van de finale.

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

 

The Woman in the House seizoen 2

Voor Anna (Kristen Bell), wiens hart is gebroken, is elke dag hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Maar wanneer een knappe buurman (Tom Riley) en zijn schattige dochter aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het einde van de tunnel. Dat is totdat ze getuige is van een gruwelijke moord… Of toch niet?

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window wordt beschreven als een donkere komische psychologische thriller gecreëerd door Rachel Ramras, Hugh Davidson en Larry Dorf, die als showrunners dienen. De serie is een productie van Gloria Sanchez Productions. Bell, Will Ferrell, Jessica Elbaum en Brittney Segal zijn uitvoerend producent.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kristen Bell, Tom Riley, Mary Holland, Shelley Hennig, Christina Anthony, Samsara Yett, Cameron Britton, Benjamin Levy Aguilar, Michael Ealy.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter