Komt er een Toy Boy seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Toy Boy seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen van Toy Boy is sinds 11 februari 2022 te zien zijn op de streamingdienst. De Spaanse serie kende in Spanje een slecht begin, maar kreeg door Netflix een nieuw leven.

Een derde seizoen is nog niet bevestigd, maar gezien de populariteit van de serie lijkt een nieuw seizoen onvermijdelijk. De populariteit van internationale series op Netflix is ​​daarnaast in de loop van de tijd alleen maar gegroeid. Titels als La Casa de Papel, Squid Game, Dark en Elite zijn daar  slechts enkele voorbeelden van. De populariteit van deze series heeft ongetwijfeld de waarde van internationale producties verhoogd. Hierdoor is de kans groot dat er genoeg vraag is van fans over de hele wereld om nog een seizoen te bestellen.

Bovendien eindigt Toy Boy seizoen 2 op een cliffhanger. El Turco werkt aan een onfeilbare strategie om zijn bedrijf te redden, en fans willen graag zien hoe dit het leven van Andrea zal beïnvloeden. 

Mocht de serie verlengd worden voor een derde seizoen, dan verwachten we dat deze ergens rond het einde van dit jaar in Spanje op Atresplayer Premium verschijnt. Dan zal Toy Boy seizoen 3 begin 2023 op Netflix te zien zijn. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Toy Boy seizoen 3

De reeks gaat over Hugo, een stripper die dankzij zijn jeugd en aantrekkelijkheid erin geslaagd is een zorgeloos leven te leiden. Alles was voor hem verdraaid toen hij na een overmatig nachtfeest wakker werd in een zeilboot naast het lijk van de echtgenoot van zijn geliefde, Macarena, die hem naar de gevangenis zal brengen. Na zeven jaar gevangenisstraf ontmoet hij Triana, een jonge advocaat die namens verborgen en machtige belangen zijn voorlopige vrijlating krijgt.

Toy Boy is een Spaanse dramaserie van de zender Atresplayer Premium. De serie ging in première op 8 september 2019 met tegenvallende kijkcijfers. Toen Netflix de reeks overnam kreeg deze meteen meer populariteit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jesús Mosquera, Cristina Castaño, María Pedraza, José de la Torre, Carlo Costanzia, Raudel Raúl Martiato, Juanjo Almeida, Álex González, Federica Sabatini, Pedro Casablanc, María Pujalte, Adelfa Calvo, José Manuel Seda, Miriam Díaz Aroca, Michele Morrone.

Het seizoen wordt geproduceerd door Atresmedia TV in samenwerking met Plano a Plano. De uitvoerende producenten zijn Montse García, César Benítez, Emilio Amaré en Emilio A. Pina, samen met Pablo Roa en Fernando Sancristóbal. Fran Carballal, Nerea Gil, Enrique Lojo, Pablo Manchado en Verónica Marzá zullen schrijven voor het seizoen. Javier Quintas zal dit seizoen ook regisseren en wordt vergezeld door regisseur Laura M. Campos.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter