Komt er een Uncoupled seizoen 2?

Komt er een Uncoupled seizoen 2? Kijkers zijn het afgelopen weekend druk in de weer geweest met de achtdelige serie, en velen vragen zich nu af of er een tweede seizoen verschijnt.

In de comedyserie speelt Neil Patrick Harris de hoofdrol als een homoseksuele man van middelbare leeftijd die probeert om te gaan met de moderne dating-scene nadat zijn relatie hem na 17 jaar vanuit het niets dumpt. Tot nu toe heeft Netflix geen officiële aankondigingen gedaan met betrekking tot Uncoupled seizoen 2. Gezien de positieve recensies van zowel critici als kijkers, lijkt de kans op verlenging echter een goede mogelijkheid. Zelfs het open einde van seizoen 1 suggereert dat er nog wat meer ruimte is voor Michaels datingavonturen in New York.

Het lot van Uncoupled zou eind september 2022 bekend moeten worden gemaakt. Gezien het releaseschema van Netflix met andere soortgelijke rom-com-shows, zal Uncoupled seizoen 2 waarschijnlijk ergens tegen het einde van 2023 verschijnen, mits de opnames binnenkort beginnen.

Uncoupled seizoen 2

Michael Lawson lijkt het allemaal door te hebben. Hij is een succesvolle makelaar in New York City met een geweldige carrière, een ondersteunende familie, goede vrienden en een liefdevolle relatie met zijn partner Colin (Tuc Watkins). Maar als Colin aan de vooravond van zijn 50e verjaardag onverwachts verhuist, is Michael volledig overrompeld. Van de ene op de andere dag moet hij twee nachtmerries het hoofd bieden: de man verliezen waarvan hij dacht dat hij zijn zielsverwant was, en plotseling een alleenstaande homoseksuele man van halverwege de veertig vinden in New York City.

Uncoupled is een verhaal over liefdesverdriet, genezing en alle humor die we onderweg tegenkomen. Het is gemaakt door Emmy-winnaars Darren Star en Jeffrey Richman.

De hoofdrollen worden gespeeld door Neil Patrick Harris, Tuc Watkins, Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas, Emerson Brooks en Marcia Gay Harden. Extra cast omvat André De Shields, Byron Jennings, Colin Hanlon, Dan Amboyer, Gilles Marini, Jai Rodriguez, Nic Rouleau, Peter Porte en Stephanie Faracy.

Uncoupled wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions, Jeffrey Richman Productions en Jax Media.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter