Komt er een Undercover seizoen 4?

Komt er een Undercover seizoen 4? Dat is de vraag waar vele fans van de reeks antwoord op willen. 

Afgelopen week verscheen de laatste aflevering van seizoen drie van Undercover. Kunnen we na de zenuwslopende seizoensfinale een vervolg verwachten? Het is nog een beetje vroeg om deze vraag te kunnen beantwoorden. Gezien het feit dat de serie nog altijd ontzettend populair is zowel in België als in Nederland, lijkt groen licht dan ook niet ver weg. Manify sprak onlangs met hoofdrolspeler Frank Lammers over de mogelijkheden van Undercover seizoen 4. Frank zei:

“We kunnen dat nu wel tegen jou zeggen, maar dan moeten we je omleggen. Dan is de volgende krantenkop: ‘Journalist gevonden in sloot’.” 

Lammers zei verder:

“Laat ik het zo zeggen: wat mij betreft blijf ik Ferry spelen zolang de scripts goed zijn en ik er plezier in heb. Ik hou van die rol en ik hou van de mensen met wie we Undercover al een paar seizoenen maken.”

Meestal laat Netflix pas na een paar weken weten of een serie wordt verlengd met een nieuw seizoen. Het is op dit moment ook nog niet bekend of Undercover een vierde seizoen zal krijgen.

Een releasedatum of trailer is er helaas dus nog niet. Als we uitgaan van het tijdspad van afgelopen seizoenen, zal een seizoen 4 van Undercover op zijn vroegst begin 2023 op Netflix staan. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Undercover seizoen 4

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

De cast van Undercover seizoen 3 bestaat uit Tom Waes, Frank Lammers, Elise Schaap, Jeroen Van der Ven, Celest Henri Cornelis, Ruth Becquart, Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Nazmiye Oral, Murat Seven, Gökhan Girginol, Gökhan Kizilbuga, Selin van de Vondel en Mikael Yilmaz.

Undercover is een Belgisch-Nederlandse coproductie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter