Komt er een Vikings Valhalla seizoen 2?

Komt er een Vikings Valhalla seizoen 2? Sinds 25 februari is het eerste seizoen van de serie Vikings: Valhalla te zien op Netflix. De seizoensfinale laat ruimte voor meer en fans zullen blij zijn om te horen dat er al twee nieuwe seizoenen zijn besteld. Voorafgaand aan de eerste release van de serie, kreeg deze een bestelling voor drie seizoenen met ten minste 24 afleveringen.

De maker van de serie, Jeb Stuart, heeft een visie die verder gaat dan slechts één seizoen. Hij zei in een interview met Entertainment Weekly:

“You have to for a show like this.”

Na een bericht van Deadline dat bevestigde dat Netflix 24 afleveringen had besteld, onthulde Stuart dat de eerste reeks acht afleveringen zou hebben, wat neerkomt op nog twee seizoenen van elk acht afleveringen. De maker onthulde dat ze al ver waren met een potentieel einde:

“We’re already in prep on season 3. There’s a lot under the dam already that is exciting and big.”

Hij zei verder:

“When I was out pitching it, I was trying to pitch it as a multi-season thing, because that way I can develop those characters in the storylines over a longer, longer throw. It wasn’t like, ‘What can we do with the Vikings this year?'”

De opnames voor het tweede seizoen zijn al afgerond in november 2021. Een officiële releasedatum is op dit moment nog niet gegeven, maar kijkers hoeven niet te lang te wachten. Nu de opnames al voltooid zijn, kunnen de nieuwe afleveringen vóór eind 2022 worden uitgezonden. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Vikings Valhalla seizoen 2

Vikings: Valhalla neemt ons mee naar het begin van de 11e eeuw en vertelt het verhaal van de beroemdste Vikingen uit die tijd, waaronder de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Wanneer de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis een hoogtepunt bereiken, en de Vikingen onderling botsen met hun geloofsovertuigingen, beginnen de drie Vikingen aan een epische reis. Tijdens dit spannende avontuur, dat hen via zeeën en slagvelden naar Engeland en daarbuiten brengt, moeten ze vechten voor hun leven en het voortbestaan van hun volk.

Vikings: Valhalla is een spin-off van History’s Vikings en speelt zich een eeuw na de originele serie af, terwijl het de verhalen vertelt van enkele van de bekendste Noormannen in de geschiedenis, zoals Leif Erickson, Freydis, Harald Harada en William the Conqueror.

In Vikings: Valhalla zullen Sam Corlett, Leo Suter, Bradley Freegard, Frida Gustavsson, Laura Berlin, en Caroline Henderson de hoofdrol spelen.

Vikings-maker Michael Hirst zal terugkeren voor de serie, die wordt geschreven en geproduceerd door Jeb Stuart (Die Hard).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter