Komt er nog een MAID seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Maid seizoen 2 op Netflix? Sinds 1 oktober is op Netflix de nieuwe miniserie Maid te zien, die inmiddels razend populair is. De reeks is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een jonge moeder die een baan vindt als schoonmaakster na een gewelddadige relatie.

Maid is gebaseerd op de memoires Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother’s Will to Survive van Stephanie Land. Mede doordat de serie gebaseerd is op een boek en de serie is aangekondigd als een miniserie, is de kans klein dat er nog een tweede seizoen komt. Het is echter niet ongekend.

Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van de serie Maid op Netflix zal verschijnen. Mocht de reeks een verlenging krijgen, dan kunnen we een nieuw seizoen waarschijnlijk niet voor 2022 verwachten. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

MAID seizoen 2

Alex ontsnapt ternauwernood aan een gewelddadige relatie, leeft een tijdje op straat en weet dan gelukkig een baan als huishoudster te vinden. Met het weinige geld dat ze daarmee verdient kan ze de eindjes aan elkaar knopen en voor zichzelf en haar jonge dochter zorgen. In de serie volgen we het verhaal van Alex door een emotionele maar ook humoristische lens, wat zorgt voor een rauwe, inspirerende verbeelding van haar veerkracht en doorzettingsvermogen.

Maid heeft rollen voor Margaret Qualley (The Leftovers), Nick Robinson (A Teacher), Anika Noni Rose (Power), Tracy Vilar (Saved), Billy Burke (Revolution) en Golden Globe-genomineerde Andie McDowell (Cedar Cove). Er zijn ook rollen voor Rylea Nevaeh Whittet, Raymond Ablack, BJ Harrison, Xavier de Guzman, Aimee Carrero en Toby Levins.

De serie van 10 afleveringen is gebaseerd op de memoires ‘Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive’ geschreven door Stephanie Land, die ook als uitvoerend producent fungeert. Uitvoerende producenten zijn John Wells, Margot Robbie, Tom Ackerley, Erin Jontow, Brett Hedblom en Stephanie Land. Het is een productie van Warner Bros. Television, John Wells Productions en LuckyChap Entertainment.

Maid verschijnt 1 oktober op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter