Komt er nog een Younger seizoen 8?

Fans van de serie vragen zich af of er nog een Younger seizoen 8 zal verschijnen. Helaas hebben we slecht nieuws. Het aankomende zevende seizoen zal namelijk het laatste zijn.

Debi Mazar deelde op Instagram:

“Last night I filmed my final scene with [Duff] after 7 seasons on [Younger]. I adore this woman & I’m so proud of her. Not only is she a FIERCE broad, an amazing mother, but also a generous, seasoned actress with a wicked sense of humor. Hilary was brave enough to finish out this season in NYC (she’s a Los Angeles gal) during a pandemic, and VERY pregnant!!! Congratulations on your wrap!”

Hillary Duff was de eerste die het nieuws van het laatste seizoen van Younger liet vallen tijdens een interview met The Morning Show in Australië in augustus 2020:

“It has been tough because I’m supposed to be in New York right now filming [the] last season, and we have been on hold for quite a few months. I think production is feeling confident that in the next month or two we can get back to our schedule and shoot our last season.”

Bedenker Darren Star vertelde eerder tegenover TVLine dat Younger seizoen 8 er niet zal komen:

“We are unofficially planning [season 7] as a final season.” 

Dat gezegd hebbende, we zijn misschien nog niet klaar met Younger. In mei werd gemeld dat ViacomCBS samen met Star werkte aan de ontwikkeling van een spin-off over het personage van Duff, Kelsey Peters. Het is onduidelijk op welk netwerk of streamingplatform de serie te zien zal zijn.

Younger volgt de 40 jaar oude/jonge Liza, die opeens een alleenstaande moeder wordt en die probeert weer een weg terug te vinden in de werkende wereld, maar ze ontdekt dat het nagenoeg onmogelijk is om weer vanaf het begin te beginnen op haar leeftijd.

Younger seizoen 8

Liza is 40, moeder en net gescheiden. Ze gaat op zoek naar een nieuwe baan, maar wordt nergens aangenomen. Tot ze besluit te liegen over haar leeftijd. Als twintiger mag ze aan de slag bij een uitgeverij. Liza gaat werken als assistente voor de temperamentvolle Diana en raakt bevriend met millenial Kelsey. Van haar leert Liza alles over de belevingswereld van twintigers, maar de vraag is hoe lang ze de schijn kan ophouden. En dan zijn er ook nog de mannen: de coole twintiger Josh en de charmante Charles. Hij is een stuk ouder, maar is ook Liza’s baas…

De hoofdrollen worden gespeeld door Sutton Foster, Hillary Duff, Nico Tortorella, Miriam Shor, Debi Mazar, Peter Hermann, Molly Bernard, Charles Michael Davis.

Deze komische dramaserie is geproduceerd door Darren Star, bekend van Sex And The City. De serie ging in première in 2015 en is gebaseerd op de novelle van Pamela Redmond Satran.

In Nederland is Younger te zien op Videoland. De eerste zes seizoenen zijn daar te bekijken.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter