Komt Gomorra seizoen 6 op Netflix?

Komt Gomorra seizoen 6 op Netflix? Seizoen 5 is sinds 18 december 2021 te zien op Netflix. Fans van de reeks vragen zich af of ze nog een vervolg kunnen verwachten. Het antwoord op die vraag is duidelijk. Helaas is het gedaan met de Italiaanse misdaadserie en zal er geen seizoen 6 worden gemaakt. Schrijver van de serie Leonardo Fasoli legde uit:

“When we arrived at the ending of the season, we decided it was the last season. It was because like Claudio said before, it is good to finish when you are in a high position than to explore too much material until the end.”

Collega-schrijver Maddalena Ravagli voegde toe dat er discussies waren over de vraag of de serie in de toekomst zou kunnen terugkeren:

“There is a possibility in our mind of exploring who was taking control of Secondigliano, which is really interesting in the 70s. It was a key passage for the Camorra after the Second World War, you know the trade of of cigarettes, heroine and big link with French connections.”

Het vijfde en tegelijk laatste seizoen van deze wereldberoemde Italiaanse maffiareeks zet de gecompliceerde relatie tussen Ciro Di Marzio en Gennaro Savastano extra in de verf. Ooit beste vrienden, nu gezworen vijanden. Er ontspint zich een laatste meedogenloze strijd op leven en dood. Het vijfde seizoen verschijnt bijna twee jaar na de release van het vierde seizoen.

Gomorra seizoen 6

Het vijfde en laatste seizoen van de meedogenloze maffiareeks Gomorra gaat naar een absoluut hoogtepunt. De botsing tussen de Levantes en Patrizia heeft Napels immers in puin gelegd, waardoor Genny zich genoodzaakt ziet zijn droom van een normaal leven op te geven en terug te keren naar de criminaliteit. Opgejaagd door de politie, en gedwongen in een bunker te leven zonder Azzurra en Pietrino lijkt Genny’s enige bondgenoot en hoop ‘O Maestrale, de mysterieuze baas van Ponticelli. Maar er is oorlog op komst en de vijanden zijn woest. Tot Genny een sensationele ontdekking doet, die álles verandert: Ciro Di Marzio leeft.

De hoofdrollen worden gespeeld door Salvatore EspositoArturo Muselli, Ivana Lotito, Marco D’Amore, Fortunato Cerlino.

Gomorra is gebaseerd op de internationale bestseller van Roberto Saviano en de film van Matteo Garrone. De reeks werd geregisseerd door regisseur Stefano Sollima (Romanzo Criminale) en was voor het eerst op 6 mei 2014 te zien op de Italiaanse zender Sky Italia.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter