Komt Netflix met Greenleaf seizoen 6?

Greenleaf seizoen 5 is vanaf 12 augustus te zien op Netflix. De vraag die fans zich af stellen is of er nog een Greenleaf seizoen 6 zal verschijnen op Netflix? Het antwoord daarop is ‘nee’. De serie, oorspronkelijk afkomstig van OWN, is na vijf seizoenen ten einde gekomen. Oprah Winfrey kondigde al wel een spin-off aan.

Greenleaf volgt de familie van bisschop James Greenleaf. James staat aan het hoofd van een grote kerkgenootschap. De familie lijkt het ideale rolmodel, maar achter de schermen zijn er de nodige schandalen en geheimen. Ook de kerk kent zijn geheimen.

Greenleaf seizoen 6

De serie Greenleaf draait rond een kerkgemeenschap onder leiding van de bisschop James Greenleaf en diens vrouw Mae Greenleaf. In het vijfde seizoen staat de familie weer voor een belangrijke opdracht. Ze moeten deze keer namelijk zien te voorkomen dat hun kerk (letterlijk) met de grond gelijk wordt gemaakt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Merle Dandridge, Lynn Whitfield, Keith David, Kim Hawthorne, Desiree Ross, Lamman Rucker, Deborah Joy Winans, Tye White, Lovie Simone, Greg Alan Williams, Rick Fox.

Greenleaf is een dramaserie, gemaakt door Craig Wright, en uitvoerend geproduceerd door Oprah Winfrey en Lionsgate Television. Clement Virgo fungeert ook als uitvoerend producent en regisseur. De reeks ging in première op het Oprah Winfrey Network op 21 juni 2016. In de VS debuteerde seizoen vijf op OWN op 23 juni.

Greenleaf seizoen 5 is sinds 12 augustus in Nederland te zien zijn op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter