Komt Netflix met iZombie seizoen 6?

Komt er een iZombie seizoen 6 op Netflix? Nu dat het vijfde seizoen van de serie iZombie te zien is op Netflix vragen fans zich af of er ook een zesde seizoen zal verschijnen. Het antwoord op die vraag is kort maar krachtig; nee! Fans van iZombie hoeven geen zesde seizoen te verwachten. The CW besloot de serie na vijf seizoenen te stoppen en zo is er na 71 episodes een einde aan het verhaal.

De serie is een losse bewerking van de gelijknamige stripserie gemaakt door Chris Roberson en Michael Allred, en uitgegeven door DC Comics onder hun Vertigo-merk. In iZombie gaat een geneeskundestudent, die nu een zombie is, werken bij een lijkschouwer om zichzelf toegang te verschaffen tot de hersens die zij moet opeten om haar menselijkheid te behouden. Maar met elk brein dat zij consumeert, eigent zij zich de herinneringen van de overleden persoon toe.

iZombie seizoen 6

Olivia “Liv” Moore was een gezonde, gedisciplineerde, gedreven medisch assistent die haar levenspad volledig had uitgestippeld… tot de nacht dat ze naar een feest ging dat onverwachts werd omgezet in een zombie feeding frenzy. Nu ze een med zombie-sudent is, en ze een baan in één van de lijkschouwer kantoren heeft weten te bemachtigen om zo toegang te krijgen tot de hersenen die ze met tegenzin moet eten om haar menselijkheid te behouden, maar met elke hersen die ze eet, neemt ze de herinneringen van het lijk in zich op. Met de hulp van haar baas de lijkschouwer en een politiedetective lost ze moorden op om de stemmen in haar hoofd stil te krijgen.

iZombie was voor het eerst te zien op 17 maart 2015. iZombie is gebaseerd op de DC Entertainment comic van Chris Roberson en Michael Allred. Rob Thomas en Diane Ruggiero (Veronica Mars) zijn de producenten.

Hoofdrollen in de serie zijn er voor Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley, Alexandra Krosney, David Anders en Nora Dunn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter