Komt Netflix met The Christmas Chronicles 3?

Gezien de populariteit van de eerste twee films, zou Netflix gemakkelijk verder kunnen gaan met The Christmas Chronicles 3. In 2018 resoneerde The Christmas Chronicles met critici en streamers, en dus werd The Christmas Chronicles 2 geproduceerd voor 2020. Hoewel The Christmas Chronicles 2 een behoorlijk afgerond verhaal vertelde, deelt regisseur Chris Columbus dat er één rode draad is die zou kunnen leiden tot The Christmas Chronicles 3.

In een gesprek met ComicBook.com sprak Columbus over de mogelijkheid van een Christmas Chronicles 3. Columbus gaf toe dat hij niet helemaal weet hoe een derde film eruit zou zien, maar erkende dat het zeker mogelijk is om die wereld verder te gaan verkennen. Er is een rode draad uit The Christmas Chronicles 2 waarvan Columbus liet doorschemeren dat het de basis zou kunnen worden van een derde film. Hij zei:

“There’s a poignant moment in the movie where they’re watching the kids making snow angels, and Mrs. Claus says, ‘It’s so nice to have real children in the village again.’ But you’re like, ‘We never explain why she feels that way. There’s some sort of hidden, slightly dark, melancholy thing in their past that we don’t know about.’ And I love the fact that we don’t deal with it in this movie. It’s in some of the notes that Kurt wrote. We know what it is. Maybe it connects if we’re lucky enough to do a third.”

The Christmas Chronicles 3 

The Christmas Chronicles vertelt het verhaal van een broer en zus, Teddy Pierce (Judah Lewis) en Kate (Darby Champ), die het plan hebben om op Kerstavond de Kerstman (Kurt Russell) op te wachten en te filmen. Hun plan verandert draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze in zijn slee, waardoor de slee crasht en Kerstmis bijna ontspoort. Tijdens hun wilde nacht, werken Kate en Teddy samen met de Kerstman, zoals je hem nog nooit eerder gezien hebt, en zijn trouwe elfjes om Kerstmis te redden voordat het te laat is. Het eerste deel is geschreven door Matt Lieberman en geregisseerd door Clay Kaytis (The Angry Birds Movie). Voor deel 2 is de regie in handen van Chris Columbus (The Help, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, Home Alone).

In het vervolg op The Christmas Chronicles uit 2018, wordt Kate Pierce – nu een cynische tiener – onverwacht herenigd met de kerstman wanneer een mysterieuze, magische onruststoker genaamd Belsnickel dreigt Kerstmis voor altijd te vernietigen.

Naast Kurt Russell als kerstman en Goldie Hawn als mevrouw Claus zijn er ook rollen zijn voor Darby Camp als Kate, Kimberly Williams Paisley als Claire en Judah Lewis als Teddy. Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn onder meer Julian Dennison als Belsnickel en Jahzir Bruno als Jack.

The Christmas Chronicles 2 is sinds woensdag 25 november beschikbaar op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter