Koreaanse serie Inspector Koo vanaf 11 december op Netflix

De Koreaanse serie Inspector Koo is vanaf 11 december in Nederland te zien op Netflix. De serie gaat over de strijd van een voormalige politieagent tegen een vrouwelijke studente die een seriemoordenaar is. Bekijk hieronder de trailer.

Inspector Koo op Netflix

Koo Kyung-Yi (Lee Young-ae) is in de veertig. Ze is een voormalig politieagent, maar werkt nu als verzekeringsrechercheur en privédetective. Met haar slimheid en uitstekende intuïtie is ze in staat om zaken op te lossen. Koo Kyung-Yi probeert een seriemoordenaar te pakken, een vrouwelijke universiteitsstudente. Is Koo slim genoeg om haar te snappen?

Inspector Koo (Koreaans Gu Gyeong-i) is een Zuid-Koreaanse tv-serie bedacht door Lee Jung-hum en SeongChoy. Het ging in première op JTBC op 30 oktober 2021.

Lee Young-ae speelt de titelrol, naast Kim Hye-jun, Kim Hae-sook, Kwak Sun-young , Baek Sung-chul en Jo Hyun-chul.

Inspector Koo is vanaf 11 december te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter