Kunnen we rekenen op 7 Power Rangers films?

De productie van Lionsgate’s aankomende Power Rangers reboot is in volle gang en de studio is erg enthousiast over wat ze tot op heden gezien hebben. Ze denken zelfs al aan de toekomst, en niet enkel aan een tweede of derde film. Nee, zelfs over een zesde en zevende film. Tijdens het jaarlijkse analytisch en investeerders gesprek sprak Lionsgate CEO Jon Feltheimer over de toekomst van de franchise:

“We are really really excited about the ‘Power Rangers’ movie. We could see doing five or six or seven.” 

Power Rangers volgt vijf gewone middelbare scholieren die iets buitengewoons moeten worden. Ze ontdekken dat hun kleine thuisstadje Angel Grove – en de wereld – op het punt staat vernietigd te worden door een buitenaardse bedreiging. Gekozen door het lot, komen onze helden er al snel achter dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dat te doen, moeten ze hun persoonlijke problemen zien te overkomen en samenwerken als de Power Rangers, voordat het te laat is.

Scenaristen Zack Stentz en Ashley Miller schreven het scenario dat wordt gezien als een moderne her-uitvinding van de lang lopende franchise. Hoofdrollen zijn er voor Dacre Montgomery, Elizabeth BanksRJ Cyler, Naomi Scott, Ludi Lin en Becky G. De film wordt geregisseerd door Dean Isrealite (Project Almanac). Haim Saban, bedenker van de orginele Power Rangers gaat de film produceren, in samenwerking met Brian Casentini en Allison Shearmur. Power Rangers staat gepland voor januari 2017.