Kunnen we Godzilla vs Kong 2 verwachten?

Komt er een Godzilla vs Kong 2? Gamesradar sprak met regisseur Adam Wingard over wat de toekomst biedt voor het duo. Hij zei:

“The MonsterVerse is at a crossroads now. It’s up to the audience to step up and say whether they want more of these or not. The reason we didn’t do a post-credits scene is because we didn’t want to push things one way or the other, we’re going to wait and see if there’s a huge want for sequels. If there is, obviously the studio is going to do them. Obviously, I would want to do more of these movies, but we will wait and see.”

Waar Godzilla vs. Kong 2 over zou kunnen gaan weet Wingard niet. Over een Mecha Kong-film zei hij:

“I love King Kong Escapes [the 1967 movie that saw Kong facedown Mechani-Kong]. I love those Showa era movies, so obviously that’d be a fun one.”

Momenteel zijn er nog geen bevestigde MonsterVerse-films na Godzilla vs Kong.

Na te zijn uitgesteld vanaf een releasedatum in november 2020 vanwege de COVID-19-pandemie, werd Godzilla vs. Kong op 24 maart 2021 in de bioscoop internationaal uitgebracht en in de Verenigde Staten op 31 maart. Hier verscheen de film gelijktijdig in de bioscoop als op HBO Max. In Nederland moeten we nog wachten tot 29 april.

Godzilla vs Kong 2

In Godzilla vs. Kong nemen deze twee mythische tegenstanders het tegen elkaar op in een spectaculaire strijd, waarbij het lot van de wereld op het spel staat. Kong en zijn helpers ondernemen een gevaarlijke reis om zijn echte thuis te vinden, samen met Jia, een jong weesmeisje met wie hij een sterke band heeft opgebouwd. Ze belanden echter onverwachts op het pad van een woedende Godzilla, die over de hele wereld een spoor van vernieling aanricht. De epische confontatie tussen deze twee titanen – die wordt beïnvloed door onzichtbare krachten – is slechts het begin van het mysterie dat zich diep in de aardkern bevindt.

De film is een vervolg op Godzilla: King of the Monsters en Kong: Skull Island. De meest recente film in Legendary’s MonsterVerse, Godzilla: King of the Monsters, verscheen deze zomer in de bioscoop. Het eindigde met Godzilla die zijn rechtmatige plaats innam als de heerser van alle Titanen. Helaas was de film een ​​financiële teleurstelling, met een winst van slechts $385,9 miljoen, tegen een budget van $200 miljoen.

De film is geregisseerd door Adam Wingard op basis van een scenario door Eric Pearson en Max Borenstein.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler en Demián Bichir.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter