L.A.’s Finest vanaf 31 maart op Netflix

In 2019 verscheen de Bad Boys serie spin-off L.A.’s Finest en vanaf 31 maart 2022 zijn beide seizoenen te zien bij Netflix Nederland. De hoofdrol wordt gespeeld door het vrouwelijke duo Gabrielle Union (Being Mary Jane) en Jessica Alba (Mechanic: Resurrection). De serie gaat over Union’s personage Special Agent Sydney “Syd” Burnett. Zij werkte undercover met de Drug Enforcement Administration. Burnett is de zuster van Detective Lieutenant Marcus Burnett (Martin Lawrence). Zij en Marcus’ partner Detective Lieutenant Mike Lowrey (Will Smith) hadden een romantische relatie. Bekijk hieronder alvast de trailer.

L.A.’s Finest op Netflix

De vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Union) begint opnieuw als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Alba), een werkende moeder – die zonder dat zij daar iets aan kan doen, vol afgunst kijkt naar de vrijheden van Syd. De twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze de beste.

De hoofdrollen worden gespeel door Gabrielle Union, Jessica Alba, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin, Sophie Reynolds, Ernie Hudson.

L.A.’s Finest is een misdaadserie van de zender Spectrum. De serie ging in première op 13 mei 2019. Het tweede seizoen ging in première op 9 september 2020. In oktober 2020 werd de serie na twee seizoenen geannuleerd. Het politiedrama werd bedacht door Bandon Margolis en Brandon Sonnier, die eerder al samen schreven voor The Blacklist. Jerry Bruckheimer, die ook de filmreeks produceerde, was betrokken als producent. De serie is geschreven door Brandon Margolis en Brandon Sonnier.

Bad Boys II ging in 2003 in première en was een sequel op de eerste Bad Boys film uit 1995. Wereldwijd wist de film $270 miljoen op te halen. Er waren tevens rollen voor Jordi Mollà, Peter Stormare, Theresa Randle en Joe Pantoliano.

L.A.’s Finest kijken

L.A.’s Finest verschijnt 31 maart 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter