La Casa de Papel seizoen 3 in 2019 op Netflix

Goed nieuws voor de fans van La Casa de Papel: de Spaanse hitserie krijgt een derde seizoen op Netflix. Dat werd bekendgemaakt door de streamingdienst. La Casa de Papel seizoen 3 zal vanaf 2019 te zien zijn.

La Casa De Papel is de best bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix ooit. Hoeveel mensen er naar de serie kijken wordt echter niet bekendgemaakt, maar dat het goed bekeken is, is een ding dat zeker is. Officieel debuteerde de serie vorig jaar mei op de Spaanse zender Antena 3. Hier was het zo’n grote hit dat Netflix er lucht van kreeg en er een bewerking van maakte.

In La Casa De Papel organiseert een mysterieuze man die zichzelf “de professor” noemt, samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

Hoofdrollen worden gespeeld door Úrsula CorberóItziar ItuñoÁlvaro MortePaco TousPedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, María Pedraza, Darko Peric, Roberto García. De Spaanse heistserie werd bedacht door Álex Pina.