Laatste afleveringen Alexa & Katie seizoen 3 vanaf 13 juni op Netflix

Fans van de tienerserie Alexa & Katie moeten bijna afscheid nemen, aangezien het vierde en tevens laatste deel van deze reeks vanaf 13 juni op Netflix zal verschijnen. Alexa & Katie seizoen 3 is het eerste seizoen dat in twee delen is geknipt. Er komt daarnaast geen vierde seizoen van Alexa & Katie. In de serie vecht Alexa tegen kanker. Maar met haar beste vriendin Katie aan haar zijde gaat ze naar de middelbare school, en is ze klaar voor alles wat op haar pad komt.

Alexa & Katie zijn al hun hele leven lang beste vriendinnen. Alexa Mendoza (Paris Berelc) en Katie (Isabel May) zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun leven: ze gaan naar het eerste jaar van de middelbare school. Een domper op het nieuwe avontuur, is dat Alexa ondertussen strijdt tegen kanker. Katie wijkt ondertussen niet van haar zijde, maar toch hebben de twee hartsvriendinnen regelmatig het idee dat ze er niet bij horen.

In het tweede seizoen zagen we hoe Alexa gezond was verklaard en de focus wat meer gericht werd op Katie. Zij wil graag naar Londen voor een acteeropleiding dat ze baantjes zoekt om de opleiding te kunnen betalen, maar dan gaat het helemaal mis…

Alexa & Katie is een Amerikaanse sitcom gemaakt door Heather Wordham als een originele Netflix-serie. Matthew Carlson dient als showrunner. In de serie spelen Paris Berelc en Isabel May de rol van Alexa en Katie, respectievelijk een middelbare scholier die aan kanker lijdt en haar beste vriendin. Andere rollen zijn er voor Jolie Jenkins, Emery Kelly, Eddie Shin, Finn Carr, Tiffani Thiessen, Jack Griffo. De serie debuteerde op Netflix op 23 maart 2018 en zal op 13 juni 2020 eindigen met Alexa & Katie seizoen 3.

De laatste afleveringen van Alexa & Katie seizoen 3 staan vanaf 13 juni op Netflix.