Laatste afleveringen Las Chicas Del Cable seizoen 5 op Netflix

In februari verschenen de eerste afleveringen van Las Chicas del Cable seizoen 5 op Netflix. Vanaf morgen 3 juli 2020 zijn ook de laatste afleveringen te bekijken.

In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek. In het vijfde en laatste seizoen van Las Chicas Del Cable (Cable Girls) zien we opnieuw de avonturen van Lidia (Blanca Suárez), Marga (Nadia de Santiago), Carlota (Ana Fernández) en Óscar (Ana Polvorosa). Bekijk hieronder de trailer.

Las Chicas Del Cable seizoen 5

Madrid, 1928. De nationale telefoonmaatschappij opent haar hoofdkantoor in het centrum van de stad en honderden meisjes staan in de rij om een baan te krijgen als telefoonoperator. De telefoonmaatschappij is op dat moment de enige plek dat de vooruitgang en moderniteit voor vrouwen vertegenwoordigt. Vier meisjes, met verschillende achtergronden, beginnen er te werken als operator. Vanaf de eerste dag worden jaloezie, afgunst en verraad vermengd met de honger naar succes, vriendschap en liefde.

Hoofdrollen worden gespeeld door Maggie Civantos, Nadia de Santiago, Ana María Polvorosa, Ana Fernández García en Blanca Suárez.

Las Chicas Del Cable (Cable Girls) is een Spaanse televisieserie, die geproduceerd werd door Netflix. De serie is bedacht door Ramón Campos en Gema R. Neira. Het eerste seizoen bestond uit 8 afleveringen en verscheen op 28 april 2017. Voor het vijfde seizoen werd er voor gekozen om ze in twee delen te splitsen.

Las Chicas del Cable seizoen 5 is vanaf 3 juli 2020 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter