Laatste poster voor romantisch drama After

Independent Films heeft de laatste poster vrijgegeven voor After, een romantisch drama voor tieners. Bekijk de poster hieronder!

After

Tessa Young (Josephine Langford) is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Ze gaat haar eerste jaar college in met grootse ambities voor haar toekomst. Ze leeft een gecontroleerd leven met een sterk gevoel van wie ze is en wie ze zou moeten zijn. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet. Met zijn warrige bruine haar, een verwaand Brits accent en overvloedige tatoeages is Hardin de wilde, broeierige rebel die Tessa normaal zou schuwen. En dat doet ze – tot ze laat op een avond laat bij hem is, aangetrokken door zijn magnetische energie.

De film is geregisseerd door Jenny Gage, op basis van een scenario door Susan McMartin. Zij baseerde haar script op het boek van Anna Todd. De After-serie schreef Todd grotendeels via haar telefoontje en publiceerde bijna iedere dag een nieuw hoofdstuk via Wattpad, een bekende app voor schrijvers. Inspiratie haalde ze uit de muziek en fans van boyband One Direction.

After verschijnt op 18 april 2019 in de Nederlandse bioscopen.