Laatste seizoen New Girl gaat in april van start

FOX heeft aangekondigd dat het zevende en laatste seizoen van de komedie New Girl op 10 april van start zal gaan. Het laatste seizoen zal 8 afleveringen tellen en afsluiten met een uur durende aflevering op 15 mei.

Het laatste seizoen ziet de terugkeer van vele bekende gezichten uit het verleden, waaronder Nasim Pedrad, Damon Wayans, Jr., Dermot Mulroney, David Walton, Nelson Franklin, Sam Richardson, Jamie Lee Curtis en Rob Reiner.

New Girl draait om Jessica ‘Jess’ Day (Zooey Deschanel), een spontane jongedame die op een middelbare school in Los Angeles doceert. Als haar relatie met haar vreemdgaande vriendje ten einde is gekomen, zoekt ze een nieuwe plek om te wonen en komt ze terecht bij een groep van drie mannen die op zoek zijn naar een kamergenoot.

De serie was in 2011 voor het eerst te zien op de Amerikaanse televisie. De pilotaflevering werd in de Verenigde Staten door 10,28 miljoen mensen bekeken. New Girl heeft hoofdrollen voor Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne Morris en Hannah Simone.