Laatste trailer voor Les Misérables musicalfilm

Universal Pictures heeft de laatste trailer vrijgegeven voor de musicalfilm Les Misérables van regisseur Tom Hooper (The King’s Speech). Deze kun je hieronder bekijken.

Les Misérables is gebaseerd op het boek van Victor Hugo en speelt zich af in het 19e eeuwse Frankrijk en vertelt het verhaal van ex-gevangene Jean Valjean (Hugh Jackman). Valjean wordt tientallen jaren achtervolgd door de meedogenloze agent Javert (Russell Crowe) na zijn voorwaardelijke vrijlating. Het leven van Valjean verandert voor altijd wanneer hij de zorg op zich neemt van Cosette (Amanda Seyfried), de dochter van de alleenstaande moeder Fantine (Anne Hathaway).

Les Misérables is de verfilming van de succesvolle musical die wereldwijd al door meer dan 60 miljoen mensen is gezien. De film is geregisseerd door Tom Hooper op basis van een scenario door William NicholsonAlain BoublilClaude-Michel Schönberg en Herbert Kretzmer. Hoofdrollen zijn er voor Hugh Jackman, Russell CroweAnne Hathaway Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter en Sacha Baron Cohen.

Vanaf 10 januari 2013 in de Nederlandse bioscoop.