Laatste trailer voor Netflix film The Midnight Sky met George Clooney

Onze menselijkheid overleeft altijd. Bekijk hieronder de laatste trailer voor The Midnight Sky. Vanaf 23 december te zien op Netflix. In dit postapocalyptische verhaal probeert Augustine (George Clooney), een eenzame wetenschapper op de Noordpool, uit alle macht Sully (Felicity Jones) en haar astronautenteam te waarschuwen wanneer die tijdens een mysterieuze wereldwijde ramp terugkeren naar de aarde.

The Midnight Sky netflix

The Midnight Sky op Netflix

In The Midnight Sky volgen we Augustine (George Clooney), een eenzame maar briljante wetenschapper in het noordpoolgebied. Hij moet alles op alles zetten om te voorkomen dat Sully (Felicity Jones) en haar mede-astronauten terugkeren naar aarde tijdens een mysterieuze wereldramp.

Deze bewerking van Lily Brooks-Daltons veelgeprezen roman ‘Good Morning, Midnight’ wordt geregisseerd door George Clooney. Het scenario voor de film is geadapteerd door Mark L. Smith. In de hoofdrollen zien we Clooney, Felicity Jones, David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir en Tiffany Boone.

De film wordt geproduceerd door Grant Heslov, George Clooney, Keith Redmon, Bard Dorros, Cliff Roberts.

The Midnight Sky is vanaf 23 december te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter