Sci-fi culthit Lapsis van Noah Hutton vanaf 12 augustus in de bioscoop

Lapsis is een parallel-reality sci-fi comedy met zekere anti-kapitalistische elementen, en is de debuut feature film van de documentairemaker Noah Hutton (zoon van voor een Oscar genomineerde Debra Winger en winnaar Timothy Hutton). Hiervoor werd hij genomineerd voor de Independent Spirit Award 2021 voor Best Screenplay. Lapsis ging in première op SXSW. Op 12 augustus brengt De Filmfreak Lapsis uit in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

Lapsis

Lapsis

Queens, New York, anno nu maar met een sci-fi randje. De komst van Quantum-banking heeft de financiële wereld op zijn kop gezet. Om deze nieuwe technologie in stand te houden moet er bekabeld worden. Kilometers kabel. De kabelaars hebben het zwaar, hun werk is niet zonder controverse, maar wel lucratief.

Om de medische kosten voor de behandeling van zijn invalide broer te betalen, geeft Ray Tincelli zich op voor het kabelen. Al snel komt Ray er achter dat het niet alleen maar snel cashen is als hij stuit op stevige competitie, én op een verzetsbeweging die strijdt voor rechtvaardigheid voor de kabelaars.

De film is geregisseerd door Noah Hutton op basis van zijn eigen scenario.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dean Imperial, Madeline Wise, Babe Howard, Ivory Aquino, Dora Madison, James McDaniel.

Lapsis draait vanaf 12 augustus in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter