Last Seen Alive met Gerard Butler vanaf 12 mei in Nederland in de bioscoop

De spannende thriller Last Seen Alive met Gerard Butler verschijnt volgende maand in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Last Seen Alive

Last Seen Alive

Wanneer Will (Gerard Butler) zijn (aanstaande) ex-vrouw Lisa (Jamie Alexander) naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa’s ouders in. Wanneer Will plots zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen…

De actiethriller is geregisseerd door Brian Goodman, die eerder What Doesn’t Kill You (2008) en Black Butterfly (2017) maakte. Het scenario is afkomstig van Marc Frydman.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gerard Butler, Jaimie Alexander, Emily Brinks, Russell Hornsby en Robert Walker Branchaud.

Last Seen Alive is vanaf 12 mei 2022 in Nederland in de bioscoop te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter