Law and Order: SVU seizoen 19 vanaf 13 februari op SBS9

Law & Order: Special Victims Unit oftewel Law and Order: SVU seizoen 19 is vanaf 13 februari op SBS9. Law & Order: Special Victims Unit volgt al seizoenen lang de politie van New York, die zich bezighoudt met bijzondere misdaden en is momenteel de langstlopende serie ooit! Bekijk hieronder alvast de trailer voor het negentiende seizoen.

Law and Order: SVU seizoen 19

De langstlopende primetime dramaserie Law & Order: Special Victims Unit volgt al twee decennia het team van de Special Victims Unit van de New York City Police Department. De serie van Primetime Emmy© Award winnende uitvoerend producent Dick Wolf is relevanter dan ooit en behandelt actuele zaken die zo uit het nieuws kunnen komen. De zaken hebben uiteraard hun weerslag op de privélevens van de agenten. De eenheid krijgt te maken met een voortvluchtige verkrachter die in Havana zou verblijven. Fin steekt de grens over om hem te arresteren, maar dit creëert al snel een schandaal wanneer hij beschuldigd wordt van kidnapping. Daarnaast willen de slachtoffers niet getuigen. Benson ontdekt op haar beurt dat ze beschuldigd wordt van een afschuwelijke daad, waardoor haar oud-geliefde en detective Brian Cassidy terug keert in haar leven…

De reeks is een misdaaddrama gemaakt door Dick Wolf voor NBC. De serie ging in première op 20 september 1999 als de tweede serie in Wolfs succesvolle Law & Order-franchise. Na de première van het 21e seizoen in september 2019, werd de serie de langstlopende primetime serie in de geschiedenis. Vanaf 3 december 2020 heeft Law & Order: Special Victims Unit 481 originele afleveringen uitgezonden, waarmee het aantal afleveringen van de originele Law & Order serie wordt overtroffen. In februari 2020 bestelde NBC zelfs een 22ste, 23ste én een 24ste seizoen. Seizoen 22 startte in november 2020 in de Verenigde Staten.

Mariska Hargitay keert terug als hoofdinspecteur, samen met Ice-T, Kelli Giddish, Peter Scanavino en Philip Winchester.

Law and Order: SVU seizoen 19 is vanaf 13 februari 2022 te zien op SBS9.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter