Leatherface is terug in trailer voor Texas Chainsaw Massacre reboot

Voorafgaand aan de release op Netflix in februari, is de eerste trailer voor de Texas Chainsaw Massacre reboot vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

De film van Legendary Pictures is gedeeltelijk een reboot, en gedeeltelijk een sequel. De film zal niet in de bioscoop verschijnen, aangezien Netflix afgelopen jaar de rechten van de film kocht. De Texas Chainsaw Massacre reboot zal nu vanaf 18 februari 2022 te streamen via Netflix.

Texas Chainsaw Massacre trailer

Texas Chainsaw Massacre trailer

De film speelt zich een lange tijd af na de originele Texas Chainsaw. Het gaat over een groep mensen die naar deze stad komt en de dingen gaan niet helemaal zoals gepland. De horror reboot is gebaseerd op Tobe Hooper‘s iconische film Texas Chainsaw Massacre uit 1974. De regie is in handen van David Blue Garcia (Tejano) en het scenario is afkomstig van Chris Thomas Devlin.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Mark Burnham, Moe Dunford, Neil Hudson, Jessica Allain, Olwen Fouere, Jacob Latimore en Alice Krige.

Texas Chainsaw Massacre reboot wordt geproduceerd door Fede Alvarez, die eerder Don’t Breathe en Evil Dead regisseerde, samen met Rodolfo Sayagues via Bad Hombre-banner.

De Texas Chain Saw Massacre-franchise draait om Leatherface en zijn familie, die onschuldige bezoekers terroriseren die hun land op het geïsoleerde platteland van Texas betreden. De originele film werd geregisseerd door Tobe Hooper (Poltergeist) en uitgebracht in 1974. De franchise heeft momenteel in totaal acht films, waarvan de meest recente verscheen in 2017, simpelweg getiteld Leatherface. Met castleden als Matthew McConaughey, Renee Zellweger, Viggo Mortensen en Dennis Hopper, heeft de filmserie wereldwijd meer dan $235 miljoen opgebracht.

Texas Chainsaw Massacre is vanaf 18 februari 2022 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter