Legacy of Lies vanaf 23 oktober op VOD

Na Paul Verhoeven, Jan de Bont en Roel Reiné is er opnieuw een Nederlandse regisseur die een internationale film gemaakt heeft. De actiefilm Legacy of Lies, van Adrian Bol (script en regie), is vanaf 23 oktober verkrijgbaar op VOD. Bekijk hieronder de trailer.

Legacy of Lies

Martin (Adkins) is een voormalig geheim agent die tegenwoordig de kost verdient in het illegale vechtcircuit. Als de Russische geheime dienst zijn dochter Lisa gijzelt, wordt hij gedwongen terug te keren naar zijn oude leven. Om Lisa terug te krijgen moet Martin geheime documenten aanleveren, die in het bezit zijn van Sasha, een jonge journaliste. Martin en Sasha besluiten samen te werken om Lisa te redden. Als blijkt dat ook de CIA en MI6 achter de documenten aan zitten, zijn ze hun leven niet zeker.

Adriaan Bol geniet bekendheid door zijn met diverse awards bekroonde film Blindspot (2008) met o.a. Micky Hoogendijk, Maike Moeller en Hugo Metsers. Ook Casting X (2005) met o.a. Ellen ten Damme en Hugo Metsers is van zijn hand. Met Legacy of Lies maakt Bol een keiharde actiethriller waarin Scott Adkins, Honor Kneafsey en Andrea Vasiliou de hoofdrollen spelen.

Legacy of Lies is vanaf 23 oktober verkrijgbaar via Pathé Thuis, Ziggo, Videoland, iTunes en Amazon en wordt uitgebracht door Three Lines Pictures.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter