LEGO Star Wars Griezelige Verhalen vanaf 1 oktober op Disney Plus

Ben jij bang van Darth? De een Original special LEGO Star Wars Griezelige Verhalen (originele titel LEGO Star Wars Terrifying Tales) stream je vanaf 1 oktober op Disney Plus. Bekijk hieronder de trailer. De video biedt ons een eerste blik op de drie angstaanjagend verhalen die in de special te zien zullen zijn. Het bevat ook Poe Dameron en BB-8 terwijl ze vastzitten in Mustafar met Graballa the Hutt en Darth Vader’s trouwe dienaar Vaneé die hen een rondleiding geeft door het eerste Sith-geïnspireerde hotel van de melkweg.

LEGO Star Wars Griezelige Verhalen

LEGO Star Wars Griezelige Verhalen

Na de gebeurtenissen van The Rise of Skywalker moeten Poe en BB-8 een noodlanding maken op de vulkanische planeet Mustafar, waar ze de hebzuchtige en samenzwerende Graballa the Hutt ontmoeten die het kasteel van Darth Vader heeft gekocht en het aan het renoveren is tot het eerste all-inclusive Sith-geïnspireerd luxe hotel. In afwachting van de reparatie van zijn X-wing wagen Poe, BB-8, Graballa en Dean (een moedige jongen die werkt als Graballa’s monteur) zich diep in het mysterieuze kasteel met Vaders trouwe dienaar Vaneé. Onderweg deelt Vaneé drie griezelige verhalen die verband houden met oude artefacten en iconische schurken uit alle tijdperken van Star Wars. Terwijl Vaneé zijn verhalen verzint en onze helden dieper in de schimmige delen van het kasteel lokt, ontstaat er een sinister plan. Met de hulp van Dean zullen Poe en BB-8 hun angsten onder ogen moeten zien, een eeuwenoud kwaad tegenhouden en ontsnappen om terug te keren naar hun vrienden.

LEGO Star Wars Griezelige Verhalen is geschreven en geproduceerd door David Shayne, met Ken Cunningham als regisseur. De special zal de stemmen bevatten van Jake Green als Poe Dameron; Raphael Alejandro als decaan; Dana Snyder als Graballa de Hutt; Tony Hale als Vanee; Christian Slater als Ren; Trevor Devall als keizer Palpatine; Mary Elizabeth McGlynn als NI-L8; en Matt Sloan als Darth Vader.

LEGO Star Wars Griezelige Verhalen is een productie van Atomic Cartoons. Het is uitvoerend geproduceerd door James Waugh, Josh Rimes, Jacqui Lopez, Jill Wilfert, Keith Malone, Jason Cosler en Jennifer Twiner McCarron, met Daniel Cavey en Dan Langlois.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter