Leslie Grace deelt foto Batgirl kostuum

Actrice Leslie Grace heeft een foto gedeeld van haar Batgirl kostuum. Je kunt dit hieronder bekijken.

Er wordt steeds meer bekendgemaakt rondom de aankomende Batgirl film. In navolging van enkele details over de cast hebben we ook een eerste blik op het Batgirl kostuum gekregen.

Dit is het Batgirl kostuum

Batgirl draait om Barbara Gordon. Zij is de dochter van politiecommissaris van Gotham City, James Gordon. Het personage was in de jaren 60 al te zien in enkele comics, maar Barbara Gordon is slechts één keer te aanschouwen geweest in een speelfilm, namelijk Batman and Robin uit 1997.

Naast Leslie Grace heeft Batgirl rollen voor Brendan Fraser, J.K. Simmons, Jacob Scipio en Michael Keaton. Deze laatste zal waarschijnlijk zijn iconische rol als Batman weer oppakken en in meerdere DC projecten te zien zijn. Of Batgirl ook onderdeel zal zijn van het zogeheten DC Extended Universe (DCEU) is nog afwachten, gezien de eerdergenoemde J.K. Simmons er nog een beetje geheimzinnig over lijkt te doen.

Batgirl zal worden geregisseerd door de Vlaamse Bilall Fallah en Adil El Arbi. Het scenario komt van Christina Hodson (The Flash, Birds of Prey) en de productie ligt bij Kristin Burr (Cruella). De film komt niet naar de bioscoop, maar verschijnt exclusief op HBO Max. Dit is een streamingdienst welke ook naar Nederland gaat komen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter