Leven met een seksverslaving in de serie Pure

Vanaf 22 januari is de Pure serie te zien op BBC First. Bekijk hieronder alvast de trailer. In de reeks worden de gedachten van Marnie beheerst door seks. Ze heeft geen idee wat ze hier mee aan moet en dus besluit ze naar Londen te vertrekken.

Pure serie

De 24-jarige Marnie heeft continue slechte gedachten die ze niemand kan vertellen. Haar geest is x-rated en indringende gedachten stapelen zich op in haar hoofd. Ze zit gevangen in een ernstige vorm van een obsessief-compulsieve stoornis – bijnaam ‘pure O’ – waar haar obsessies de vorm aannemen van indringende seksuele gedachten, en haar dwang zorgt voor ongeziene rituelen die haar dagelijks leven ernstig beïnvloeden. Op een breekpunt pakt ze haar spullen en stapt zonder enig plan in de bus naar Londen. In de hoofdstad ontdekt Marnie al snel dat ze niet de enige is die verloren is. Op zoek naar haarzelf vindt Marnie een club nieuwe vrienden, allen zo met hun eigen problemen.

Pure is een Britse televisieserie die voor het eerst werd uitgezonden op 30 januari 2019 op kanaal 4. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Rose Cartwright, met Charly Clive als 24-jarige Marnie die wordt geplaagd door verontrustende seksuele gedachten. Op 14 februari 2020 werd aangekondigd dat de serie niet verlengd zou worden voor een tweede serie.

De cast bestaat uit Charly Clive, Joe Cole, Kiran Sonia Sawar, Niamh Algar, Anthony Welsh, Doon Mackichan, Jing Lusi, Tori Allen-Martin, Samuel Edward-Cooke, Olive Gray, Jacob Collins-Levy.

Vanaf 22 januari is de Pure serie te zien op BBC First.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter