Liam Neeson wil terugkeren als Qui-Gon Jinn in Obi Wan-serie

Liam Neeson zegt niet veel over alles wat met Star Wars te maken heeft. Nu gaf hij echter een vrij korte bevestiging toen hem werd gevraagd of hij bereid zou zijn om terug te keren als Jedi-meester Qui-Gon Jinn in de aankomende Obi-Wan Kenobi Disney+ -serie. Neeson zei tegen Collider:

“Sure, I’d be up for that, yeah.”

Nee, het is niet veel, maar fans kunnen er op zijn minst zeker van zijn dat Neeson graag nog een keer het Jedi-gewaad zou aantrekken. Er zijn op dit moment geen plannen om Neeson in de serie op te nemen, maar veel Star Wars-fans hopen nog steeds op de terugkeer van Qui-Gon Jinn.

Nadat was aangekondigd dat Ewan McGregor terug zal keren om Obi-Wan in de serie te spelen, werd ook bevestigd dat Hayden Christensen de rol van Anakin Skywalker opnieuw op zich zal nemen.

Qui-Gon Jinn in Obi Wan-serie

De Obi-Wan serie wordt geregisseerd door Deborah Chow (The Mandalorian). Chow, Amini en McGregor zullen optreden als Executive Producers naast Kathleen Kennedy, Tracey Seaward (The Queen) en John Swartz (Rogue One: A Star Wars Story). Jason McGatlin, Lucasfilm’s Executive Vice President Production, zal optreden als co-producer.

Ewan McGregor nam de rol van Obi-Wan over voor de Star Wars prequel-trilogie twee decennia geleden. Zijn laatste optreden was in Revenge of the Sith uit 2005. McGregor leende echter ook zijn stem aan Rey’s Force-vision in The Force Awakens. Twee jaar geleden zou regisseur Stephen Daldry een Obi-Wan-film te regisseren, maar de teleurstellende box office-prestaties van Solo: A Star Wars Story heeft alle spin-off films in de wacht gezet.

Er zijn momenteel geen andere details over de mogelijke Obi-Wan serie beschikbaar. Een paar Star Wars-romans en strips hebben het leven van Obi-Wan op Tatooine tussen Episodes III en IV verkend. Obi-Wan had ook een memorabele rematch met Darth Maul in Star Wars Rebels. Maar elke verhaalrichting voor de nieuwe serie is op dit moment slechts speculatie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter