Licorice Pizza draait vanaf 27 januari in de bioscoop

Vanaf 27 januari a.s. draait de nieuwe film Licorice Pizza van Paul Thomas Anderson (Boogie Nights, Magnolia, There Will Be Blood en Phantom Thread) in de bioscoop. In de hoofdrollen zien we o.a. Bradley Cooper, Sean Penn, Skyler Gisondo, Alana Haim en Maya Rudolph. Licorice Pizza volgt het verhaal van Alana Kane en Gary Valentine die opgroeien, rondrennen en verliefd worden in de San Fernando Valley in 1973. Bekijk hieronder de trailer.

Licorice Pizza

De film speelt zich af in de jaren 70 in San Fernando Valley en volgt Gary Valentine, een 16-jarige middelbare scholier die acteur wordt, verliefd wordt op een tienermeisje genaamd Alana en filmproducent Jon Peters ontmoet.

De hoofdrollen worden gespeeld door Bradley Cooper, Sean Penn, Skyler Gisondo, Alana Haim, Maya Rudolph, Cooper Hoffman (zoon van wijlen Phillip Seymour Hoffman), Ben Stiller, John C. Reilly en meer.

Paul Thomas Anderson heeft de film niet alleen geregisseerd, maar hij schreef ook het scenario.

Licorice Pizza draait vanaf 27 januari in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter