L’incredibile storia dell’Isola delle Rose vanaf 9 december op Netflix

L’incredibile storia dell’isola delle Rose (Rose Island) is vanaf 9 december te zien op Netflix. Je kunt de trailer hieronder bekijken. Gebaseerd op het ware verhaal van Giorgio Rosa, die in 1968 voor de kust van Rimini een kleine natie stichtte die dromen en ambities van een generatie belichaamde.

L’incredibile storia dell’Isola delle Rose op Netflix

De idealistische ingenieur Giorgio Rosa kan maar moeilijk aarden in een wereld vol regels en wetten. Hij vindt er niets anders op dan zijn eigen eiland te bouwen en het als een natie te verklaren. Het eiland geeft hij de naam Rose Island mee en trekt de aandacht van de rest van de wereld. Wanneer de Italiaanse regering Giorgio de oorlog verklaart worden kernwaarden met de voeten getreden.

Elio Germano speelt de hoofdrol in de film. Naast hem zijn er rollen voor onder andere Matilda De Angelis, Fabrizio Bentivoglio, Luca Zingaretti, François Cluzet, Thomas Wlaschiha, Leonardo Lidi, Alberto Astorri en Violetta Zironi.

De regie is in handen van Sydney Sibilia op basis van een scenario door Sibilia en Francesca Manieri.

L’incredibile storia dell’isola delle Rose gaat 9 december in première op NetflixVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter