Little Woods trailer met Tessa Thompson & Lily James

Neon heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor het aankomende crime drama Little Woods, met in de hoofdrollen Tessa Thompson (Thor: Ragnarok, Creed II, Men in Black: International) en Lily James (Cinderella, Baby Driver, Darkest Hour). Bekijk deze hieronder.

Little Woods, North Dakota. Ollie probeert de laatste paar dagen van haar proeftijd te overleven nadat ze illegaal pillen over de Canadese grens heeft gesmokkeld. Maar wanneer haar moeder sterft, wordt ze teruggedrongen in het leven van haar vervreemde zuster Deb (James), die haar eigen crisis heeft met een ongeplande zwangerschap en een excentrieke ex. De twee hebben een week om de hypotheek af te lossen op het huis van hun moeder. Terwijl de rekeningen en de druk toenemen, staat Ollie voor de keuze: of teruggaan naar een manier van leven waarvan ze dacht dat ze had achtergelaten of alles achter zich laten.

Little Woods is een aangrijpende thriller door de bekroonde regisseur Nia DaCosta (Night and Day). De film heeft tevens rollen voor Luke Kirby (Glass), James Badge Dale (Hold the Dark) en Lance Reddick (John Wick). Little Woods draait vanaf 19 april 2019 in de bioscoop.